Ako si mám byť istá, že som stále tehotná?
Ahojte baby pred par dnami som zistila ze som tehotna. Test mi ukazoval ze som v 2-3 tyzdni. Pred dvoma rokmi som na zaciatku potratila a teraz sa bojim ci sa to nestane znova. Ako ste vedeli este pred prvou kontrolou (kedze k dr idem az neskor) ze tam to babo stale je?
treba sa hlavne pozitivne naladit 🙂 mozno ti zacne byt rano blbo, to bude dobry znak, ale zase ani nemusi 🙂
To som ani prvy krat len na kontrole mi povedal ze malemu uz nebije srdiecko tak som musela na kyret
Mne sa to stalo tiez, male sa prestalo vyvijat asi v 8.tyzdni, v 10. som zacala spinit. Na pohotovosti povedali, ze srdiecko nebije. Ale ja som to tusila,lebo som sa zrazu "prestala citit tehotna". Mama mi hovorila, ze sa prilis sledujem a ze urcite je vsetko ok, ale telo to da nejakym spôsobom najavo. Ak sa citis v poriadku, tak zbytocne nestresuj. Druhe tehotenstvo moze byt uplne ok, aj ked si predtým potratila. My sme si po kyrete v aprili dali 3 mesiace pauzu a v juli sa hned na prvy sup zadarilo. Maly uz je predskolak 😉
Odkedy som uvidela // tak som to neriešila 😊 každé ráno som vstala, pozdravila sa kinderku, povedala že ideme do práce a neriešila som nič iné 😊 k lekárovi som šla keď som bola v 9.tt 😊
@kaja693 nie je to babo, treba myslieť na to že v začiatkoch to je iba plod. Skupina buniek. V tomto štádiu 80% potratov prebehne ako menzes, žena o tom nevie a “ babo” spolu s krvou putuje do záchoda.
Ber to tak prakticky -ak je zdrave ostane ak je chore (tie co odidu vacsinou su) tak lepsie ked odide same co najskor. Ako sa tesit a potom trpiet a dufat cakat na vysledky testov a potom rodit mrtve babo v 18tt co som zazila. Tie prsia casom zvyknu menej boliet. Hlavne klud a mozes len verit ze je vse ok.
@lindabenzova dosť kruto napísané, pre strachujúca sa mamičku...:(((Keď už bábo nie je bábo, je aspoň mamička mamičkou?:((((

@kaja693 pokial nespinis, nekrvacas, ci nemas ine tazkosti, tak snad je vsetko OK. Inak ako sonom sa to neda zistit