Ako si vypočítam týždeň tehotenstva?
Ahojte baby. Chcem sa opytat ako mam ratat tt ked poslednu ms som mala 29.1 ale ovulacia bola az 20.2. Tehotensky test mi vysiel pozitivny ale neviem kedy mam ist k dr. Nechcem ist prilis skoro ale ani neskoro :( pri prvom tehu som isla uz v 5tt a v 6tt to bolo MA takze mam trochu aj obavy. Dakujem za vase odpovede
Ja som bola vcera a som 4tt a uz videla pekne taku bodku 🤭😊
Co nebolo, moze este prist, aj chute, aj mizerne stavy... Ja som mala cca od 8tt uplne priserne zavrate cely prvy trimester 🙈 drzim palce nech je vsetko ok ☺️🍀❤️
Ja sa uz neviem dockat Piatku 😜 .. vsetkym nam silno drzim palce. Aby sme si v Novembri uz posielali fotky drobcov 😇🥰
Mne začína už byt čoraz horšie včera som už sedela pri záchode 🙃 dnes mi už od rana je zle ale nie je to nič hrozné 😄 inak zmenilo sa Vám niečo ? Nejaké nové príznaky ? Ja som bola aj unavená ale pripisovala som to počasiu notieto posledné dva dni mi je zle a únava má troska presla😄 sa mi to každý deň meni a vy ako?
@miirka123 u mňa nevoľnosti začali včera veľmi silnieť. Celý večer som strávila pri záchode. Teraz ma napína skoro zo všetkého. Mám veľmi studené končatiny aj keď som stále pod dekou. Závrate pretrvávajú. Dúfala som, že sa vracaniu vyhnem, nakoľko som verila že je to dedičné. Ale asi to tak nie je 😅
@miirka123 Mňa dneska prvýkrát neuveriteľne natiahlo, keď som chystala mlieko s cereáliami pre malú 😀 A bolo mi blbo až kým som sa nenajedla a teraz už som v pohode 🙂 Tiež sa mi to každý deň mení, včera poobede som bola neskutočne unavená to som až do večera len preležala na gauči, uvidíme ako dneska 🙂 Ráno som sa objednala k doktorovi, idem až 30.3. tak uvidíme čo sa dovtedy zmení 😀
@lucka1197
@bona1393
Tak niesom v tom sama😄 ja som si ešte tak machrovala že a dobre to bude nebudem mat žiadne nevoľnosti to tak vyzerá 🤦🏻♀️ A tá únava je pre mna tiež novinka lebo za nromalnych okolnosti keď som unavená zaspim ale teraz zaspať neviem aj keď ledva pozerám 😄 ale zato večer o 21 už idem spat a spim do rana ako drevo 😅
Toto bude ešte zaujímavé a ako chute ? Hladne nieste o troska viac ? Lebo ja sa aj v tomto cítim ako pes že zjedla by som všetko potom to dala von a šla ďalej jesť 🤦🏻♀️
Baby a to vsetky ste mali az taku neskorsiu ovulaciu?
Ahojte, pridávam sa k Vám 😊. Posledná ms 27.1., prvé sono mám už síce za sebou ( 6tt, kvôli predošlým komplikáciám), ale to prvé vážne ma čaká budúci štvrtok. A tiež to vyzerá, na november. Uvidíme či sa nenarodí rovnako ako moja prvá dcérka - tiež je novembrová. 😅
@buducamama ja ano. Nikdy som nemala pravidleny cyklus a ovu stale az okolo 20-23DC
@marpel ja idem zajtra tak som velmi zvedava ale trochu sa aj bojim. Drzim palce aby vsetko bolo v poriadku 😊😊😇
Držím palce aj tebe a daj vedieť ako si dopadla. 🍀✊
@marpel dakujem krasne, urcite dam vediet 😊
@miirka123 ja posledne 2 dni vkuse spim 😒😴😴 a zacali ranne nevolnosti 😶 a to mam 4 rocneho syna este 😆 no cez sa mi chce strasne spat
Takze baby, umna zatial tiez len taka bodka na sone. Dostala som Duphaston a dalsie vysetrenie o 2t. Dnes este idem na krv a dalsi tyzden na hematologiu. Tak drzte palce 🤗🤞🤞
Ahoj, tak to je super správa 🥰. Vždy ma zaujimalo - ta bodka na sone to bola bodka v gestscnom vaku alebo ten gestacny vak bol ta bodka? 😅
@marpel umna to bude zatial len gestacny vak. Aj ked v prvom tehu som ho mala uz vacsi. Tak uvidime o 2t.
Ja som mala ovu cca tak ako ty, včera na Sone a tiež iba bodka... Som rok po potrate, ani krv mi nebral ani nič taky gyn nanič, musím si nájsť novú gyn
@jaja8_9 mna hned posielal na krv aj pri prvom tehu ale co ma prekvapuje tak nejedna sa o ober krvi na hcg aspon v tych papieroch to nemam zaznacene. A kedy mas dalsie vysetrenie ?
@kamcaamatias ojoj tak to ti držím palce aby si to čo najlepšie zvládla aj so synčekom ☺️ Mne bolo včera cely deň zle a dnes to tiež nie je najlepšie ale je to úplne v pohode nič strašne inak zistila som že keď sa hýbem je mi dobre keď ležím alebo sedím prichádzajú nevoľnosti 😄 vidím to na jarné upratovanie 😅

@miirka123 neviem podla čoho, ale viem ze moja práca je riziková. Pracujem na operačnej sále - corona, biologicky materiál kedze umývame nastroje, chemikálie rôzne, rtg žiarenia, germicidne žiarice, uspavacie plyny, a občas príde aj biohazard..... Tak uvidím co povie lekár ale moje kolegyne keď otehu boli všetky PN