Ako to je s nevoľnosťami v tehotenstve?

timmka
18. máj 2012

ahojte baby, chcem sa opytat, som v 6tt, bolo mi zle od 5tt a 3 dni do zadu ma zacalo boliet brusko ako na menzes a nevolnosti presli, ako je mi tazko, zaludok ma boli, ale nie je to take ako minule, tehulky mate kazdy den nevolnosti? alebo par dni je lepsie a opat sa to vrati?
bojim sa lebo som raz potratila☹

magic08
18. máj 2012

Nevolnosti nemusis mat kadzy den... dokonca sa mozu nepravidelne objavovat pocas celeho tehu... ze ta pobolieva podbrusko ako na mrchu je dobre znamenie, ze babo rastie maternica sa roztahuje, takze to je v pohdoe... u mna bol dobry indikator, ze je vsetko v poriadku neprestavajuca bolest zaludka az do 14 tt... a bolesti v podbrusku som citila az do 6 mesiaca... drzim palce

nitta666
18. máj 2012

ahojky... ja som zacala zvracat od 5 tt v kuse kazdy bozi den az do 11 tt potom sa to trocha zlepsilo, ale zle mi byva stale teraz uz vsak len rano hlavne ked som hladna. raz mi je lepsie raz horsie, brusko ma pobolieva kedy ako ale od zaciatku...zo zaciatku to bolo ako na mrchu a potom take pichanie, nepokoj, sem tam krc, alebo len take napatie. je to rozne... teraz som v 15tt tak cakam co dalej..najhorsie u mna su skor nizky tlak a pocit slabosti az na omdletie, koli tomu skor nemozem fungovat ani nie tak koli zaludku.

dahra
18. máj 2012

Ja som v tehu ani raz nezvracala, rano mi vzdy bolo dobre. Nevolnosti ako tazoba na zaludku (pocit, ze som sa nenormalne prejedla a zaroven strasneho hladu) sa mi objavoval len vecer v prvom trimestri. Preslo to, ked som sa najedla. Donutila som sa, prve susta des, ale potom prevladol pocit hladu. Najedenej mi uz vobec nebolo zle.

sammy
18. máj 2012

Ja som tretikrat tehotna a zle mi nebolo nikdy, asi som jedna z mala vynimiek, ale tak tesi ma to 😉

hirjak
21. máj 2012

téma bola uzamknutá z dôvodu duplicity

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre