Zdravým baby mala ste niektorá takúto vec ze som si irobila tehu test a vyšiel mi pozitív a potyzdni som išla ku gynekolovi a ten mi vravel ze tam vidno taka gulička ale nevie v akom tt som viete mi povedať ze v akom by som mohla bit ???😏a či narastie vôbec 😒
Veď týždeň tt sa určuje podľa poslednej ms. To doktor vie. Jedine, že ty si nevedela kedy si ju mala..
@colsami ja som tak.po tyzdni(od poz.testu) od meskania MS bola na pohotovosti lebo som zavala.spinit a uz mala som.vak ci to zlte a bolo vidno len jasns ze akcia nebola v 5tt aj tak povedala lekarka aj tak.mi sedelo....
@zuzi654 mozno mate posunuti ovu uvidíte o.2tyzdne a krv vam.nebral na zistenie tehu? Ked nic nevidel ci kedy mate kontrolu?
A kedy si mala posledný menštruáciu? Podľa toho sa počítajú týždne. Koľko ti mešká?
Tu ti nikto nepovie,v akom si týždni, od toho sú krvné testy a usg u gynekológa.
Na kontrolu ideš kedy?
Ja som bola 6+2 a bolo vidno aj srdiečko ale v 5 týždni nevidno iba machulku asi 🙂
@zuzkaa1991 nie nebral rovno na usg ma poslal tento týždeň utorok som bola na usg a na týždeň stredu mam ísť zas ak nenarastie tak pôjde o potrat 🥺myslíte že narastie do vtedy ja si myslím ze som bola pri skoro🫤
Môže sa stať hocičo ja mám za sebou dva potraty teraz som tehotná znova, tiež mám kontrolu budúci piatok :/
A máš nejaké bolesti alebo niečo?
Pri meškaní skoro mesiac by už mala byť aj akcia srdca. Skoro si určite nebola
A ako sa cítiš? Je ti stále v pohode nemáš žiadne príznaky?
Napíš ako si dopadla 🙂 dúfam že bude všetko Ok
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Evidentne si v skorom tyzdni. A ak to nevedel Dr na USG, myslis ze cez internet niekto vyvesti?
Isla si velmi skoro, ak si si nasla pozitivny test po omeskanej ms, a hned o tyzden si bola na sone, je uplne normalne, ze takto skoro este "nic poriadne" nevidiet.
Drzim palce, cakaj do dalsej kontroly.