Ako zmierniť tehotenskú nádchu?
Stretla s niektorá z vás s tehu nádchou??? Ak áno, ako sa vám ju darilo zmierniť??
@giuli mne to ide mega na nervy, nedá sa mi ani dýchať...😭😭
@luptakovab verim...jedine voda s morskou solou...trosku uvolni a neuskodi....
@giuli no mám vincentku, robila som si dnes preplach dutín asi 4 krát, uvoľnilo mi na 5 min a zas zápcha....som zvedavá aká bude noc, snáď ťa voda aspoň kus zaberie, lebo takto sa nedá fungovať
@luptakovab maj vyssie hlavu,pridaj si vankusik....a ako som pisala ,kup sprej s morskou solou....ono odznie samo...chce to pevne nervy vydrzat
@giuli ďakujem za radu a mám aj toto, tak snáď to zvládnem
@luptakovab mne trvala celé tehu, no horor. Pomohla mi cibula nakrájaná na drobno na nočnom stolíku, aj keď v izbento teda riadne cítilo 😂. A keď bolo úplne najhoršie v noci sa m si strekla detský olynt, však aspoň spat som chcela 😁
@luptakovab dufam,ze ti bude lepsie...drzim ✊a zelam krasne tehotenstvo
@giuli ďakujem 🍀🙏
@luptakovab Ten najslabsi Nasivin. Babatko ma 5 mesiacov a je uplne zdrave 🙂.
@luptakovab asi 3 mesiace, hroza to bola..davala som obcas normalny nasivin zriedeny s vodou (do vody nakvapkala asi 1kvapku nasivinu) mame uz 3 roky a vsetko ok😉😉
Moja znama odchovala dceru cele tehotenstvo na Vibrocile.Skoda reci...
Ja som bola zavisla na detskom nasivine na noc - aspon zaspat som chcela. :D A ako som porodila, nadcha odisla.
@luptakovab poznám morské vody mi teda nezaberali vôbec, kúpila som si najslabší olynth a do každej dierky úplne mini strek- jeden sprej mi vydržal cele tehotenstvo, aj to minimum mi uvoľnilo na celú noc a to som sa strhavala zo spánku, že sa neviem nadýchnuť (ústami sa mi nepodarilo dýchať počas spánku nikdy) takže som toto zvolila ako menšie zlo ...
mne celkom pomohla infra lampa na dutiny, nahrievala som si celo dvakrat denne a pouzivala som morsku vodu pred tym ako som sa nahriala a uvolnilo sa mi to
Najslabší detský Nasivin si kúp, ten ti zaberie.❤️Prajem krásne tehotenstvo 🌼
@vierkainka manžel dnes chcel kúpiť, no v lekárni povedal že to je pre tehotnú manželku a nedala mu, že to tehotné nesmú, že len morskú vodu....🙊🙊
Ja som s tým bola normálne u doktorky.... Dala mi sprej do nosa, ktorý si dávam pred spaním, aby som zaspala a spala aspoň trochu.... Ja mam ešte k tomu aj suchý nos...chrasty.... Strašne je to obmedzujúce a nervy mám na to.... Fakt dúfam že to čoskoro zmizne 😉
@luptakovab tehotné ženy nesmú nič okrem morskej vody.. Quixxx a Mar to sa môže... Ale už keď je veľmi zle, tak ten najslabší nasivin pre bábätká sa môže... A jedna mala kvapôčka denne do nosných dierok neublíži... Mne to aspoň tak povedal môj doktor.. Je lepšie keď sa aspoň troska nadychnes ako trpieť, byť nervózna.. To skôr ublíži bábätku.. No ale každá žena je iná, niekomu pomôžu tie morské kvapky a niekomu nie.. Je to individuálne. 🙂
@luptakovab daj si pozor ja som sa tu tiez pytala. Mne zase tieklo non stop presvitny sopel. Isla som na krcne, lebo mi to zatekalo do hrdla a doktorka hned, ze to bude hormonalna nadcha. Ale, ze urobi vyter a bum mala som pozitivne aj hrdlo aj nos na hemofyla. Dostala som pamycon do nosa. Radsej si daj urobit vyter. Mna to po pamycone konecne preslo

V podstate nijako...musela odzniet sama...v 1.trimestri hlavne v noci neustali pocit upchateho nosa