icon

Ako zvládnuť chudnutie počas tehotenstva?

xenia001
Dnes o 16:25

Ahojte, som v 2. mesiaci tehotenstva a schudla som 2 kilá. Takmer nič nedokážem zjesť a momentálne vážim 49 kg. Má niekto podobnú skúsenosť? Budem vďačná za každú odpoveď.

anonym_ae03dd
Dnes o 16:26

Uplne normalne, ja som mala 47 kg, ved to nie je choroba na cely zivot, mas len tehu nevolnosti, prejdu a priberies

vler
Dnes o 16:27

@xenia001 podstatne je aj, k tej vahe mas aku vysku?

andulka220989
Dnes o 16:37

Pri prvom tehu som schudla prvé 3 mesiace 6 kíl. Proste som veľa 🚽 a nechutilo mi jesť. Potom som pribrala. Dôležité je či bábo u gyn na kontrole rastie.

danielahamar
Dnes o 16:38

Mám, 3 tehu, každé mínus 10kg, ale teda nemala som 47kg

anonym_52bde0
Dnes o 16:57

@xenia001 ak trpis nevolnostami, tak na to ti môže gynekológ predpísať lieky

sovica
Dnes o 17:16

@xenia001 Áno, je to normálne. Každá žena aj každé tehotenstvo je iné. Prvé tehotenstvo takmer úplne v pohode. Pri druhom som do 4 mesiaca prevracala takmer celý deň. Bola som aj týždeň hospitalizovaná, lebo som už nevládala ani žiť. A áno, na začiatku som schudla (vážila som ešte menej, ako ty). Dôležité je, či sa dieťa vyvíja v poriadku. Neboj, prejde to, tehotenské nevoľnosti bývajú zväčša prvé tri mesiace. Veľa oddychuj, zaraď pravidelné prechádzky na čerstvom vzduchu a snaž sa do seba dostať aspoň nejaké vitamíny, ak sa dá. Držím palce🍀❤

anonym_b2a7d9
Dnes o 17:19

Mala som to tak aj ja. Neskôr prešli nevolnosti a prišla chuť do jedla a začala som priberať. Ja som schudla na 47kg.