icon

Ako zvládnuť prvý trimester s dieťaťom?

viktoriamala
24. aug 2024

Ahojte, mam doma 3 ročné dievcatko a zistila som, ze som tehotna. Byva mi velmi zle takze sme prevažne cely den zakvaceni na televízii a mna to mrzi, ze sa jej neviem venovat. Trva to uz dva tyzdne. Ako ste to riešili vy? Ako najst vnútorný pokoj s tymto

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
really8
24. aug 2024

@viktoriamala mala som obdobie strasnej unavy. Kazdy den som odpadla v detskej na zemi a chudacik sa hral sam. Musi sa naucit hrat sama aj trojrocna.

kris_tin257
24. aug 2024

Môj syn chodil do škôlky a cez víkend bol doma muž tak sa to dalo zvládať, horšie to bolo v práci tam na mňa hrozne mrakoty doliehali

henikap123
24. aug 2024

@viktoriamala u mna to trvalo do konca prvého trimestra, snažila som sa ležať na gauči v obývačke, v obývačke mal veľa hračiek hral sa s nimi a ja som po leziacky sa s ním hrala, našla som si polohu v ktorej mi nebolo až tak zle. Ale maly mal rok a 3 mesiace. Ty už máš veľké dievčatko, samostatne. Vies jej už aj povedať že dones mi niečo.
Teraz je aj take teplo že sa poriadne nedá ísť von, veľa mamičiek je len doma a deti pri rozprávkach. Ale zaujímavé bolo u mna že keď som šla von na vzduch mi bolo menej zle ako doma ( aj rôzne mamicky to písali), ale to by ste museli ísť veľmi skoro ráno.

kendra73
25. aug 2024

@viktoriamala dr mi predpisal Xonveu a teda bolo to znesitelnejsie vdaka nej.Mam 2 rocneho chlapca a ako pisu aj vyssie,zahral sa aj sam,v obyvacke mal hracky,ja som sa snazila na pohovke lezat co najviac a muz mi velmi pomahal.Ked bolo najhorsie,aj svokra.Kolo 15.tt uz bolo lepsie a nastalo obdobie,ze som bola uplne ciperna,behala som jak raketa.Teraz som 27.tt a zas nevladzem kvoli brusku,ale manzel pomaha ako sa da.

19monika19
26. aug 2024

@viktoriamala ahoj gratulujem aj ja som tehotna ale 3… mam dve deticky 6 rocny a 4 rocna … netreba si vycitat unavu a ze ste pred telkou, ty to potrebujes a ked sa polhodku prespis a mala bude kukat oblubenu rozpravku budes mat viac energie sa jej venovat ako keby si si “slofik” nedala … praktizujem to u nas z detmi ale nie koli unave ale rannym nevolnostiam… drzim palce