Akú hodnotu hCG ste mali na začiatku tehotenstva?
Ahojte,dnes mi doktorka potvrdila tehotenstvo z krvi a zdá sa mi hcg byt trošku vysoké. Meška mi dnes štvrtý deň takže mala by som byt v 4tt a hcg som mala 2285 čo bol pre mňa trošku sok. Ale ste mali vy hodnoty? Lebo ja pri prvom tehu som mala cca o polovicu nižšiu hodnotu. Dakukem
@anettus ja som bola na hcg asi cca 14dpo čo by mohlo byt asi 4tt a hcg som mala 444
@anettus a ešte teda dodám že asi o 2-3 dni som bola opäť na hcg a už bolo vyše 900 nepamätám sa presne ale viem že to dobre stúpalo tak ako malo. Take hcg ako máš ty tak aby to neboli dvojičky🤭
@anettus 19 dpo (cize meskanie 5 dni) som mala hcg 3987, o 5 dni nato uz cez 30 tisic, proste sa rychlo uchytilo embryo. A nie, neboli to dvojicky.
kazda zena je ina, jednej HCG stupa pomalsie, inej rycheljsie a tiez ak si vezmes 2 zeny v rovnakej faze cyklu, resp pri rovnakom meskani, tek jedna mohla realne otehotnniet pred 2t, druha kludne aj pred 3t. cize nemusi byt ani ovulka v rovnakom case a cim dalej si od ovulky, tym viac stupne hcg.
tiez prijem tekutin moze mat na tom mensi vpylv pri nizkom prijme tekutin moze byt koncentracia vyssia.

@anettus ja som bola na hcg asi cca 14dpo čo by mohlo byt asi 4tt a hcg som mala 444