icon

Ančovičky v tehu

m_isk_a
3. nov 2018

Ahojte 🙂 Som tu nová, tak vlastne ešte neviem, ako to tu funguje, tak dúfam, že niečo nepridávam niekam, kam to nepatrí - ak áno, ospravedlňujem sa! 🙂

Ale zaujíma ma Váš názor na ančovičkovú konzervu a jej vhodnosť v tehotenstve - mám na ne neskutočnú chuť, ančovičky ako také by problém byť nemali, skôr sa bojím toho, že tie rôzne očká v konzervách nebývajú tepelne upravené.

Čo myslíte? Máte s tým skúsenosť? Ďakujeeem 🙂

evittam
3. nov 2018

@m_isk_a Nikdy som neriesila co mozem a co nie. Jedla som všetko co aj pred tehotenstvami. Mam dve normalne a zdravé deti. Kľudne si daj. Btw.jw to konzervovane-ako myslis?!

asia83
3. nov 2018

@m_isk_a Jedzte všetko, čo si vaše telo pýta, ono najlepšie vie, čo práve potrebuje. ☺

adikaa259
3. nov 2018

Skúsenosť nemám ale momentálne kvôli vám chuť na ancovicky 😂😂

m_isk_a
autor
3. nov 2018

@evittam hm no to je pravda, že vlastne ta tepelna uprava može byť aj takato... ja som to vždy brala že... varenie dusenie atď, zaváranie a konzervovanie a tak mi nenapadlo ani 🙂
@adikaa259 :D hahaaa, tak pardon :D ale hádam teda neuškodia 🙂

evittam
3. nov 2018

@m_isk_a Ja som jedla aj tatarak, dokonca aj počas dojčenia. Jasné že z overeného zdroja a nie na kila.😉

janulka2811
3. nov 2018

Ani keby som neni tehu 😂😜

m_isk_a
autor
3. nov 2018

@evittam ach ja vždy obdivujem tieto odvážne matky, ja som taký posero, že sa len bojím aby som niečím nahodou neuškodila :D ale akože vo vačšine vecí si hovorím, že trocha neuškodí :D Ďakujem za odpoveď! a podporu :D

evittam
3. nov 2018

@m_isk_a Tak si zacni konečne uzivat tehotenstvo. Nie je to choroba.Mna nikdy ani len nenapadlo,ze niečo nemôžem. Ešte šťastie,ze som otehotnela,vynosila,porodila,oddojcila, prikrmovala a atd.obe deti aj bez MK.😁😉

m_isk_a
autor
4. nov 2018

@evittam Ďakujem za podporu! 🙂