Angel sound - pulz bábätka
Ahojte, ma niektora z vas Angel sound? Ako viete rozlisit pulz ci je vas alebo vasho babatka? 🙂 mne dnes dosiel tento, som aktualne 10+5tt a pekne som pocula tlkot, ale neviem ci babatkov alebo svoj, kedze som mala pocit ze moj pulz na krku je rovnaky ako to co som pocula dole s dopplerom. Ako to rozlisit? Dakujem za rady 🙂

Takto skoro by mal byt cca 140-160, ku koncu trochu menej.
@buduca_mamicka007 daj si na youtube video ako to mas pocut je to ako dupot koni skor
@andrea_prestastna no praveze na youtube mi to znelo rovnako ako to co som pocula ja 🙂
Bábätko má v tomto týždni pulz okolo 160...
Ked som si nebola ista, prilozila som si angelsound na svoje srdce a potom tam kde bol maly a vzdy bol riaden rozdiel v rychlosti bitia srdca. Babatku veeelmi rychlo bije srdce. Znie to ako dupot koni 🙂. Je to ozaj nadherny zvuk.
Dievcata uz som to naslaaaa 🥰🥰🥰 babatku bilo srdiecko okolo 170/min,mam dispej tak sa to tam pekmen zobrazilo ❤
! V takomto skorom tyzdni hlavne opatrne s takymito zariadeniami a nepocuvat pridlho a pricasto. Ultrazvuk/doppler zahrievaju tkaniva a ak je nezrele tak hrozi riziko poruchy. Najcastejsie su to drobne dierky v tkanive ktore sa mozu a nemusia zacelit.
Preto lekari casto pustaju tlkot az v neskorsich tyzdnoch.
@emalka neboj, dnes dosiel a pocuvala som 2x a planujem s tym narabat opatrne, max 1x tyzdenne 🙂
@buduca_mamicka007 Najlepšie je keď si popočúvať vlastný tep ten je pomalší. A potom v okolo ochlpenia mierne pritlačiť a počúvať 2x rýchlejší tep ako ten váš. Ja som počúvala aj 1 trimestri - však to iba chvíľku kým sa nenájde tep.
Ja som si ho kupila iba kvoli MA v 18tt z minuleho roka cize iba ak som dlhsie necitila pohyby - pol/tristvrte dna skm nasla srdiecko a vypla, ukludnilo ma to ale urcite by som to nepocuvala len tak ze Jeeej to je mile aha co mam,,treba zvazit naozaj,,

Este dodam ze na displayi ukazovalo stale pulz okolo 110-120, ale aj mne tak rychlo bilo srdco, resp takmer vzdy mam vyssi pulz. Ked som skusila prilozit doppler na svoje srdce tak bilo rovnako, manzelovo bilo cca na 60 :D tak uz neviem...zmiatlo ma to