Angína a krv v moči v 7. týždni

majkaj18
1. apr 2018

Ahojte mamičky prosím vás o radu a možno o taku podporu ak sa niektorá s týmto prípadom stretla alebo zažila som v 7tt. A teraz vo štvrtok som už z prace šla s teplotou domov. Nakoľko som obvodného už nestihla tak som telefonovala aj s obvodným aj s gynekológom. Obaja mi odporučili paralen a ak sa mi teplota nezlepší ísť na pohotovosť. Keď som prišla domov teplota už bola 38.3 to som čajom a potením znížila. Avšak v noci som mala kolísavu teplotu a najvyššia bola 38.8 priebežne som ich znižovala ale stále sa opakovala. Ráno sme utekali na pohotovosť kde mi našli krv v moči a nábeh na angínu. Poslali ma aj na urológiu aby pozreli tu krv v moči. Dali mi ešte zinat antibiotika. Avšak od toho mávam stále teploty okolo 38.4. Podarí sa mi to zraziť ale prejde niekedy ani nie 6-7hod a zas teplota stúpa. Prosím o radu.. Bojím sa o babo aby sa mu niečo z tej teploty nestalo 🙁. skákali.vládalavstať z postele šli na pohotovosť. Tam mi našli krv v moči

denisa098
1. apr 2018

podla mna tie antibiotika su horsie ako paralen,nechod do prace,poriadne to vylez pri angine sme mali aj mi teploty,ale zas ak by ti neboli treba nedali by ti ich,7 tyzen je este malinko,podla mna by to bolo horsie keby si bola v nejakom piatom,siestom mesiaci.Drzim palce,vsetko dobre.Vela lez.

majkaj18
autor
1. apr 2018

@denisa098 ďakujem za podporu 🙂.. Mne ide hlavne o to ze sa teraz tvorí nervová sústava tak preto sa bojím aby sa niečo nestalo... Ale treba len veriť 🙂.. Ešte raz ďakujem ☺️

zmrzlinka
1. apr 2018

Nez zaberu ATB trva to i tři dny,proto ty teploty pořád trvají. Pokud mas krvv v moči hodne pi a chce to hlavne klid na lůžku.

majkaj18
autor
1. apr 2018

@zmrzlinka ďakujem za rady 🙂

saty.predaj
1. apr 2018

@majkaj18 ahoj ja som brala zinant tiez na zaciatku tehu. Neboj to su bezpecne atb. Maly ma uz 16 mesiacov. Skore uzdravenie 🙂

majkaj18
autor
1. apr 2018

@saty.predaj joj ďakujem za podporu ☺️

lieskovyoriesok
1. apr 2018

Ahoj. Žiaľ, v tomto obdobi je viac takých prípadov a ja som tiež v tom týždni približne mala chrípku od malej a musela som brat chvíľu atb. Teraz som v 11tt. Boli aj baby tu na mk, tiež choré s teplotami a po atb a žiaľ babatko sa im neudrzalo, ale to nikdy nevieš, čo je príčinou. Možno sa len domnievať. Ako som zistila, tak atb samozrejme nie sú ktovieco, ale niekedy to bez nich žiaľ nejde. Zinat je najpoužívanejšie atb v tehu. Veľa zdravia prajem.

majkaj18
autor
1. apr 2018

@lieskovyoriesok ahoj ďakujem za radu... Tak už len dúfat že všetko dobre dopadne.... A vy ste mali aké vysoké teploty?

lieskovyoriesok
1. apr 2018

Ja som mala okolo 38,5 , ale "inteligentne" som si ich ničím nezrazala, keďže som nevedela ani nejak, že je to nebezpečne. Teploty by ale nemali byt vkusetrvajuce viac ako niekoľko dni, tým nechcem povedať, že mne to nemohlo uškodiť tiež, lebo bolo to fakt zle so mnou. Crp som mala 174 a skončila som v nemocnici, pretože som otalala s atb. Snáď bude všetko Ok. Zas príroda si poradí sama, keď je niečo zle. Snáď.

majkaj18
autor
1. apr 2018

@lieskovyoriesok ďakujem veľmi pekne za info. To ste mali veru krušné chvíle, nebojte malé mate silné vášho dobre dopadne 😉 ... A ešte otázka keď vám trvali tie teploty po akom čase vám klesli?
Ja už mám 3. deň takmer každým 6-8hod teplotu. A už mi to lezie na nervy ze to stále nejde dolu.

lieskovyoriesok
1. apr 2018

@majkaj18 ja som mala v tomto šťastie aspoň trochu, že som ich nemala dlho, asi take tri dni na Noc sa mi zvýšila, cez deň som nemala. Tak prajem skore uzdravenie a nech všetko je v poriadku.

majkaj18
autor
1. apr 2018

@lieskovyoriesok ďakujem ešte raz veľmi pekne ☺️ a aj vám držím palce nech všetko dobre dopadne 😉

uhnakova
1. apr 2018

Ahoj, kludne mozes mat kombinaciu chripky a anginy, nasa dcerka to teraz tak mala. Syn doniesol v poradi uz tretiu chripku zo skolky, chytili sme to vsetci a dcerke sa na to nabalila angina, teploty jej trvali dokopy styri dni, z toho od tretieho dna uz brala atb. Unavena bola cca 6-7 dni, kludne si pospala tri hodiny poobede a v noci 13 hodin, co ona uz od dvoch rokov popoludni nespi, no ta choroba ju uplne odrovnala, chudatko. Mozno mas nieco podobne. Kazdopadne ak by ti teploty trvali viac nez 5 dni, treba ist znova k lekarovi, nech urobi crp a pripadne zmeni atb. Drzim palce, nech je babo v poriadku.

majkaj18
autor
1. apr 2018

@uhnakova dobrý deň prajem.. Ďakujem vám veľmi pekne za rady a info ☺️... Netušila som ze sa to môže pomixovat.. Ach bojím sa hrozne o bábätko preto som z toho taka vylakana... Každopádne ďakujem ešte raz za cenné informácie a podporu

lenadka
19. apr 2018

@majkaj18 ako sa máš? Je všetko ok?

majkaj18
autor
27. apr 2018

@lenadka ahoj prepáč dlho som tu nebola.... Ano všetko je OK ☺️... Malé je silne ☺️

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre