Asi som tehotná 😁
pripájam sa ku gratulácii🙂ale treba po pár dńoch zopakovať test, na gyndu je priskoro na potvrdenie🙂
sorry nie je na gyndu priskoro🙂takže cho´d miesto druhého testu ženskému nech máte pekné Vianoce❤
no keď mešká menštruácia, nie je vždy je dôvodom tehotenstvo😉možno stres, prechladnutie, hormóny....5dní je nič, treba počkať, ale ani testy nie sú vždy presné🙂takže stále sa nedá vylúčiť tehotenstvo, ale neopakuj si test denne, treba pár dní počkať a ak stále nedostaneš, tak si test zopakuj....ale počkaj aspom4-5dní
@mogaa Viem ze to nie je jediny dovod meskania, ale kedze som nebola v strese, nebola som chora abi nic podobne tak uz som sa popravde tesila ze sa to podarilo a cim dlhsie mi menstruacia meska tym viac si myslim ze ano ale kedze su testy negativne neviem. Test som si robila na druhy den pretoze ten 1 bol robeny vexer a moc mohol byt zriedeny a tak som chcela pre istotu skusit z ranneho moca
@katarina161 gratulujem!..sto percentne si tehotna 🙂
Velmi pekne vam dakujem za gratulacie 😁
@mariebkabezjanka No pár dní počkaj a uvidíš....nie vždy je hneď vidieť výsledok z testu.....ale dôvodom môže byť aj slabé nachladnutie, nemusíš byť ani chorá, môžeš sa cítiť ok a telo už môže bojovať s vírusmi....a aj psychika robí veľa...daj tomu čas a netlač na pílu🙂neboj ono sa skôr či neskôr zadarí❤a hodne záleží aj od testu, niektoré ukážu výsledok hneď a iné až o 2-3týždne, kludne môžeš byť tehotná lne treba počkať❤tak dúfam že to výde a budete mať pekné Vianoce❤
@mogaa ďakujem za podporu a mile slová. Snad sa to podari
Ja to velmi dobre poznam na toto som cakala 6 rokov ... viem ta pochopit .. presne tak ako hore pisu dievcata - nevzdavaj sa
@katarina161 a tebe sa to podarilo. Tak nebydem vzdavat nadej a uvidime. Gratulujem moc
Dakujem ti velmi pekne. Inak mne s tym pomohli v Heliosa v Kosiciach. Ide o to, ze moj gyn. mi vypocital ze mam ovu 13-14 den a tohto roku sme navstivili Helios a tam po dokladnom vysetreni mi lekar povedal ze na 100% mam ovu 20den 🙂
Áno, gratulujem 🙂
O tyzden v stvrtok idem ku gyn 😁
@katarina161 krasne pozitivny testik, mozes sa tesim na svoj malinky prirastok 🙂 gratulujem z celeho ❤
Jeeej uzasne! Asi tvoj najkrajsi vianocny darcek, gratulujem 🙂
@sweetyna dakujeeem 😁
Este sa vas chcem opytat na gyn som obj. na usg v stvrtok ... myslite si, ze to je skoro? Ci? Prvy den poslednej M som mala 29.10. Kamoska mi napisala, ze podla nej je to zbytocne skoro a skoda cesty do KE ... no potom su sviatky a az tak januar ... uz od dnes mam aj caste nap.na zvracanie
@katarina161 podľa mňa nie je skoro,ja som bola 6+4a už bilo srdiečko,ty si podľa kalkulačky
@katarina161 Nie nie je.aktualne si 6+4,to znamena,ze ak je vsetko v poriadku tak je vysoko pravdepodobne ze by si uz mala vidiet krasne plodik a na 99% aj srdiecko.
@katarina161 A tvoj dr ti nerobil folikulometriu?staci aby ta sonoval denne od cca 12 dna cyklu a zistil by to trochu skolacka chyba na dr.si myslim.
@katarina161 Nuz ale teraz ked tak uvazujem,ze uz si nie som az tak ista svojou odpovedou.6+4 by si bola ak by si mala ovulaciu cca 13-15 DC.Ak je to tak ako pises,ze ju mas az 20DC,tak tam pokojne moze byt posun tyzden aj viac,takze kludne mozes byt aktualne iba 5+4.ale o tyzden to bude zase 6+4.Tak aj tak,uz by tam malo byt nieco vidno,chod k dr,myslim ze to stoji za to.
No vec sa ma tak ... 😁 my sme s priatelom mali ist na inseminaciu v july, lebo dlho sa nam babo nedarilo ... gynek mi vypocital ovu na 13-14 den a v Heliose nam pan doktor povedal ze na 100% az 20den mam ovu. Pred inseminaciou som ochorela a tak sme to zrusili s tym ze sa budeme snazit a ze ak mi bude lepsie a bez vysledku ze sa obj po novom roku na inseminaciu. Pre mna to bol vcera mily sok, lebo po pravde neverila som tomu zeby som bola tehu az priatel ze urcite som lebo ze nosom citim i to co nemam 😁 mna len boleli prsia a vajecniky vsetko na striedacku.
@bona69 dakujem
Kúp si test ClearBlue a výsledok máš na 100000% 🙂
Mne ukázal krásne 4 dni pred ms +1-2 tt
Tak gratulujem
Ahojte dievcata, dnes som 39 den cyklu, ked sa u mna nahodou objavi ovulacia tak az okolo 20 dna-cize mam aj dlhe cykly.. rano som si robila test kedze mi boli zvlastne az prilisne bolesti prs a bolesti podbruska akoby som mala silny menzes. Nemala som tak tmavu ciarku ani pri dvojickach ked boli 15 dnove embrya ( boli z IVF). Je to mozne? 🙂

Gratulujem aj ja som mala takíto výsledok jedna slabšia a druhá silnejšia ciarka