icon

Bábätko sa na ultrazvuku nechcelo ukázať

aneta50
Včera o 16:25

Ahojte, aj vy máte takú skúsenosť že sa dieťa nechcelo vôbec ukázať ? 😅 dnes som mala mať prvý screening, a dieťa nie a nie sa ukázať,takto bolo skrčene, doktorka ho ani nenamerala lebo nemohla🤷🏻‍♀️

Bábätko sa na ultrazvuku nechcelo ukázať
anonym_745341
Včera o 16:30

@aneta50 si prva a jedina svojho druhu.

minenkaa
Včera o 16:31

@aneta50 dieta nemá len jednu polohu počas vývoja

iwesska
Včera o 16:33

Asi spalo,ci? To sa mi teda este nestalo,ze by ho nenamerali.

cimage
Včera o 16:42

Moja stale davala nohu do obrazu, aj doktorka sa smiala, ze asi bude mat pekne nohy ked nam ich stale ukazuje.

aneta50
autor
Včera o 17:13
@iwesska

Asi spalo,ci? To sa mi teda este nestalo,ze by ho nenamerali.

@iwesska neviem ale tak hýbalo sa trožku 🤷🏻‍♀️

aneta50
autor
Včera o 17:15
@cimage

Moja stale davala nohu do obrazu, aj doktorka sa smiala, ze asi bude mat pekne nohy ked nam ich stale ukazuje.

@cimage aj mne dok vravela že asi je mu ták dobre keď sa nechce vyrovnať😅

aneta50
autor
Včera o 17:18
@anonym_745341

@aneta50 si prva a jedina svojho druhu.

@anonym_745341 Ste veľmi milá žena😃

anonym_745341
Včera o 17:18
@aneta50

@anonym_745341 Ste veľmi milá žena😃

@aneta50 a to nevies ze aj vtipna a krasna

aneta50
autor
Včera o 17:20
@anonym_745341

@anonym_745341 keď sa nepáči príspevok tak nereagujem🤦🏻‍♀️

anonym_7bf145
Včera o 17:36
@anonym_745341

@anonym_745341 podľa príspevku, by som povedala aj trápna.

anonym_745341
Včera o 17:49
@aneta50

@anonym_745341 keď sa nepáči príspevok tak nereagujem🤦🏻‍♀️

@aneta50 mne sa pacil tvoj prispevok. Usmievala som sa ked som ho citala.

minesasubu
Včera o 17:55

prve merania som nejak neriešila dieťa bolo stále v pohybe alebo vôbec (vždy pred ultrazvuk som vypila pohár dzusu a veru bol riadny tanec vtedy )
ale cca od 6- 7 mesiaca až do pôrodu bol syn hlavou dole a otočený temenom takže nemáme žiadnu poriadku fotku z posledných mesiacov čo som veľmi chcela

anonym_15154b
Včera o 18:43
@anonym_7bf145

@anonym_745341 podľa príspevku, by som povedala aj trápna.

@anonym_7bf145 v tejto diskusii je “jedina svojho druhu” 😂😂😂

sevrin
Včera o 18:57

Nechcelo sa ukázať? Šibal jeden! 😉

aneta50
autor
Včera o 19:31

Absolútne nechápem prečo sú niektoré ženy také zle. A majú za potrebu písať že som trápna a tu míla pani ma nazvala „jedina svojho druhu”😃keď vás to nezaujíma tak to nečítajte a hotovo😃ja som to napísala aby som sa podelila so ženami ktorý to mali tiež🙂

marshellina
Včera o 19:48
@aneta50

Absolútne nechápem prečo sú niektoré ženy také zle. A majú za potrebu písať že som trápna a tu míla pani ma nazvala „jedina svojho druhu”😃keď vás to nezaujíma tak to nečítajte a hotovo😃ja som to napísala aby som sa podelila so ženami ktorý to mali tiež🙂

@aneta50 ja som mala babo uložené veľmi nízko. Doktor mi doslova chodil po vagíne aby nameral. Potom sa nasral a dal mi pod zadok tvrdú podložku, operadlo dole (bola som ako netopier) vtedy sa babika posunula vyššie a mohol ju pozerať. 45min mu to trvalo. Ženy v čakárni po mne zazerali keď som vyšla po hodine von 😁

svetlonos
Včera o 20:05
@aneta50

@aneta50
Nic si z toho nerob 🙂 Mne zas druheho maleho merala prvy x asi 15 minut! Ten sa tak mrvil, ze sa jej to nedarilo.😁 A ostalo mu to dodnes, tajmer stale v pohybe. Pri prvom sme sa napriklad az v 7 mesiaci dizvedeli pohlavie, tiez sa nechcelo otocit.
Hlavne nech mu je dibre a je ľúbené ❤️ Radistne sviatky prajem 🌲

anonym_2cfc63
Včera o 20:27

Ja si davam pred utz polhodinu malu cokoladu a snazim sa viac chodit

cyneric
Včera o 21:09

Nie každý sme fotogenický. 😎 Ešte pôjdete na toľko meraní a vyšetrení že jedno meranie sem, jedno meranie tam. Pri tých prvých sa aj tak kontroluje primárne akcia srdca.