Bábätko sa na ultrazvuku nechcelo ukázať
Ahojte, aj vy máte takú skúsenosť že sa dieťa nechcelo vôbec ukázať ? 😅 dnes som mala mať prvý screening, a dieťa nie a nie sa ukázať,takto bolo skrčene, doktorka ho ani nenamerala lebo nemohla🤷🏻♀️

Asi spalo,ci? To sa mi teda este nestalo,ze by ho nenamerali.
Moja stale davala nohu do obrazu, aj doktorka sa smiala, ze asi bude mat pekne nohy ked nam ich stale ukazuje.
@anonym_745341 Ste veľmi milá žena😃
@aneta50 a to nevies ze aj vtipna a krasna
@aneta50 a to nevies ze aj vtipna a krasna
@anonym_745341 podľa príspevku, by som povedala aj trápna.
@anonym_745341 keď sa nepáči príspevok tak nereagujem🤦🏻♀️
@aneta50 mne sa pacil tvoj prispevok. Usmievala som sa ked som ho citala.
prve merania som nejak neriešila dieťa bolo stále v pohybe alebo vôbec (vždy pred ultrazvuk som vypila pohár dzusu a veru bol riadny tanec vtedy )
ale cca od 6- 7 mesiaca až do pôrodu bol syn hlavou dole a otočený temenom takže nemáme žiadnu poriadku fotku z posledných mesiacov čo som veľmi chcela
@anonym_745341 podľa príspevku, by som povedala aj trápna.
@anonym_7bf145 v tejto diskusii je “jedina svojho druhu” 😂😂😂
Nechcelo sa ukázať? Šibal jeden! 😉
Absolútne nechápem prečo sú niektoré ženy také zle. A majú za potrebu písať že som trápna a tu míla pani ma nazvala „jedina svojho druhu”😃keď vás to nezaujíma tak to nečítajte a hotovo😃ja som to napísala aby som sa podelila so ženami ktorý to mali tiež🙂
Absolútne nechápem prečo sú niektoré ženy také zle. A majú za potrebu písať že som trápna a tu míla pani ma nazvala „jedina svojho druhu”😃keď vás to nezaujíma tak to nečítajte a hotovo😃ja som to napísala aby som sa podelila so ženami ktorý to mali tiež🙂
@aneta50 ja som mala babo uložené veľmi nízko. Doktor mi doslova chodil po vagíne aby nameral. Potom sa nasral a dal mi pod zadok tvrdú podložku, operadlo dole (bola som ako netopier) vtedy sa babika posunula vyššie a mohol ju pozerať. 45min mu to trvalo. Ženy v čakárni po mne zazerali keď som vyšla po hodine von 😁
@aneta50
Nic si z toho nerob 🙂 Mne zas druheho maleho merala prvy x asi 15 minut! Ten sa tak mrvil, ze sa jej to nedarilo.😁 A ostalo mu to dodnes, tajmer stale v pohybe. Pri prvom sme sa napriklad az v 7 mesiaci dizvedeli pohlavie, tiez sa nechcelo otocit.
Hlavne nech mu je dibre a je ľúbené ❤️ Radistne sviatky prajem 🌲
Ja si davam pred utz polhodinu malu cokoladu a snazim sa viac chodit
Nie každý sme fotogenický. 😎 Ešte pôjdete na toľko meraní a vyšetrení že jedno meranie sem, jedno meranie tam. Pri tých prvých sa aj tak kontroluje primárne akcia srdca.

@aneta50 si prva a jedina svojho druhu.