icon

Baby of girl test

1. apr 2022

Ahojte, zaujímali by ma recenzie na tieto testy ktoré pomocou moču majú určiť pohlavie dieťaťa po 10tt.. Píše sa spoľahlivosť na 99.0% no človek nikdy nemôže veriť reklame, tak by ma zaujímalo či to vyšlo vám podľa predstáv alebo poznáte niekoho komu áno alebo aj nie? Našla som témy ale väčšinou sú aj o 10 a viac rokov staršie, neaktívne. Myslim si že sa doba posunula. 🙂

gumkac19
1. apr 2022

https://www.pilulka.sk/woman-secret-test-na-urc...
Recenzie tam sú, podľa mňa to sa testom nevie urcit

sasha10
2. apr 2022

Nemám skúsenosť, ale keď sa zamyslím tak podľa mňa ak by sa dalo zistiť pohlavie z moču, lekári by to už dávno robili a netrapili sa hladanim podla ultrazvuku... Môj nazor 🙂 z krvi sa dá, ale stojí to 80€ čo som citala

autor
2. apr 2022

@gumkac19 ja som tam recenzie nenašla nikde

gumkac19
2. apr 2022

Ako je hodnotenie produktu

autor
2. apr 2022

@gumkac19 ďakujem už som našla takže asi naozaj zbytočne vyhodené peniaze

barus26
2. apr 2022

totálna hovadina. Ako sa píše vyššie keby to bolo spoľahlivé robil by to každý gynekológ.. A nemuseli by sme čakať na sono alebo si platiť 120€ za odber krvi 😀

veronika3110
7. apr 2022

tiež som bola nedockava, ale tie recenzie ma odradili..
možno náhoda, ale mne sa potvrdil babsky test s mocom a sodou bikarbonou 😂😂 dá sa od 13 týždňa… ja som si ho urobila len tak pre srandu a v 20. tt mi to potvrdil na usg lekár, takze mne to vyšlo…
pripravis si pohárik so sodou… potom naň nalejes ranný moc a pozeráš čo sa bude diať… ak bude šumieť tak chlapec, ak klesne na dno, tak dievča… odôvodňuje sa to nejakým iným ph 🤪 tak mozes skúsiť pre srandu

barus26
7. apr 2022

@veronika3110 vyskúšaj aj viac dni po sebe. Ja som skúšala a teda dvakrát to vyšlo inak😀😀

veronika3110
7. apr 2022

@barus26 no už mam len týždeň do pôrodu ale možno to overím 😄