Bolesť celého tela v 7. týždni
Ahojte, prosim o radu. Som v 7tt a uz druhy den ma strasne boli telo ako pri horucke. Teplotu si mieriam stale a je okolo 37,1 - 37,3 ale citim sa ako by som mala minimalne 38. Chvilu ma boli chrbat, rebra, potom mi to prejde do noh... Najskor som si myslela, ze mozem mat take ulezane telo - uz 2 tyzdne som PN ( kvoli krvnej zrazenine) a vacsinou lezim, sedim... Ale neprechadza to a vzdy vecer sa to zhorsuje. Uzivam duphaston a ascorutin - vo vedlajsich ucinkoch to nie je. Neviete ci to moze byt z toho neustaleho lezania? Neboli ma hrdlo, nemam nadchu ani horucku, ale mozno je to prichadzajuca chripka... V oblasti podbruska nemam ziadne bolesti. Vacsinou bolest znasam v pohode, ale uz som z toho vycerpana. Uz druhy den, ziadne zlepsenie, neuzivam ziadne lieky od bolesti. Mam ist k lekarovi? Ku gynekologovi alebo k obvodnej? V utorok idem gyn. - posledna moznost ci sa objavi srdiecko. Myslite, ze ak by slo o MA, ze by mohla byt ta bolest z toho? Ale momentalne vdaka liekom vobec nekrvacam... Dakujem za radu
mala by si si kupit este magnezium v tabletkach a vitamin E, to ti pomoze. ta bolest a unavenost prejde.
ja si myslim, ze najlepsie ti to posudi lekar. bolest tela, malatnost moze byt sice normalna. co sa tyka teploty, tak neviem, akym teplomerom si meras, ale najspolahlivejsi je stary ortutovy, tie, co robia teraz meraju od buka do buka, len orientacne. ja by som isla najrpv ku gynekologovi...
@stanislava88
@chokma no nakoniec sa z toho vyklula chripka s teplotami nad 38. Na pohotovosti mi dali paralen. Uz sa citim lepsie, ale teplota poklesla pod 37 tak sa zase obavam, ze uz mozno nie som tehotna, kedze v tehotenstve ma byt trosku zvysena.... V utorok idem k lekarovi - uvidim
Neboj sa, mne povedala doktorka, ze keby dieta v bruchu zomrie, tak by som zacal spinit alebo krvacat. ked prides od doktora, daj mi vediet ako si dopadla. a kup si urcite to magnezium.
@janka213 klidek. ja som ani nevedela, ze byva zvysena teplota, ked je zena tehotna a chvalabohu, lebo by som si to urcite merala... a stresovala. To mas tak, ze do konca tretieho mesiaca trpnes, lebo je najvacsie riziko zamlknutych potratov a pod., potom trpnes, aby dopadli dobre tripple testy, morfologicky ultrazvuk, atd. a som zvedava, co bude dalej, ale tipujem, ze zas, aby som sa nezacala otvarat, aby sa narodilo babo, kedy sa narodit ma a potom to zase zacne odznova so vsetkymi chorobami, kasickami a stretneme sa na psychiatrii.
@janka213 ja som tiez pravdepodobne v 7tt.strasne ma boli prsnik a brusko.. bojim sa aby nam to neodislo.. a vkuse mi je strasna zima.. pomaly pod perinou som od rana do vecera.. mam sa bat alebo je to normalne? ked ma doteraz tak nic nebolelo..

@janka213 podla mna je to uplne v pohode, mna tiez bolel cely clovek 😀