icon

Bolesti vaječníka

zaraadam
24. jan 2013

6ienky som 8tt+2dni a od včera mám bolesť pravého vaječníka večer mi to prešlo na celé podbruško ako pred menzesom.ten by som mala dostať keby že niesom tehu o týždeň.Volala som aj svojmu gyn.a ten mi povedal že vraj je to normálne pokiaľ nekrvácam..Mali ste niečo podobné?Veľmi chcem babätko a neviem či sa už až moc kontrolujem alebo čo....

misel711
24. jan 2013

@zaraadam ja som to mala.. a aj teraz niekedy mam... ale tiez mi dr povedal ze sa tam vsetko roztahuje a prisposobuje, takze to musi aj kusok boliet. tiez mi povedal ze este budu boliet aj krize a podobne. a kym zena nekrvaca je to ok.... drzim palce nech to coskoro prejde! (inak mna strasne bolelo brucho aj ked som mala zapchu....)

lucia_242
24. jan 2013

@zaraadam ahoj...aj ja som mala podobne bolesti,najma v obdobi, ked som mala dostat menzes...ale ako bolesti prisli,tak aj odisli...ako pise @misel711 podstatne je,ze nekrvacas...

zaraadam
autor
24. jan 2013

@misel711
@lucia_242 Ďakujem babule ste ma upokojili 🙂 Vydržím všetko len nech bublinka pekne rastie.Nekrvácam našťastie 😉 .

lucia_242
24. jan 2013

@zaraadam davaj si pozor na prechladnutie...a pekne sa o seba staraj 🙂 aby drobcek pekne rastol 🙂

hruska82
24. jan 2013

@zaraadam 🙂 uplne chapem tvoje obavy! Ja som mala take bolesti az do 6.-eho mesiaca. Mala som pocit, ze kazdu chvilu dostanem menstruaciu. To je normalne, kym nekrvacas (ako ti to potvrdil lekar). Nezabudni vsak, ak si myslis, ze nieco nie je v poriadku, tak sa chod radsej dat vysetrit gynekologom. Tehulku radsej 3x zbytocne, ako raz neskoro...toto mi stale hovori moj gynekolog. Ale ako hovorim, nemusis stresovat. Je to uplne normalne...mimi si robi priestor, kedze rapidne rastie. Bud kludna a prajem krasne tehulkovanie 🙂

lienka1701
25. jan 2013

pripájam sa k ostatným dievčatám...ide len o stále sa rozťahovanie maternice...to musíš len pretrpieť...to má každá 🙂