icon

Bude zajtra niečo vidno na sone?

karamelka1234
23. máj 2022

Zajtra idem k dr. Podľa menzesu tehotná 4 týždne 5dni ale podla ovulacie o 4 dní viac (ovulacia potvrdená dr.) 1maja som mala ovulaciu a 13 maja pozitivny test a 17 mája krv hcg okolo 600. 8dni ubehlo bude niečo vidieť zajtra na sone? Ďakujem

Strana
z2
ailiba
24. máj 2022

@lucia7933 tiez som to pocula, no zhodnotit to neviem... V kazdom pripade je to naozaj zbytocne, ak to nie je nevyhnutne z nejakeho zdravotneho dovodu.

gertys
24. máj 2022

Trosku vyhrate budes mat az ked ti povie ze bije srdce. Aj ja som mala dutinu aj plod a co z toho ked sa srdce nerozbehlo? Zbytocne si tam bola tak skoro.

karamelka1234
autor
24. máj 2022

@gertys Ja to veľmi dobre viem.

karamelka1234
autor
24. máj 2022

@gertys A tiež sa môže stať hocičo pokiaľ neporodis ani srdiečko neni záruka že dopadne všetko ok...

gertys
24. máj 2022

@karamelka1234 to je pravda ale srdce je zaklad. Bez toho nedojdes absolutne nikam. Nastastie potratov v neskorsich stadiach je pomenej kdez to na zaciatku spontannych je habadej. Vzdy je to loteria. Kne to meska len par dni a test mam pozitivny ale k lekarovi sa nezberam lebo naco

gertys
24. máj 2022

@karamelka1234 ale aby si to chapala otazku si polozila ty ci bude nieco vidiet. Odpoved bola Nebude a zbytocne si tam bola. Nic viac nic menej. Ja ti samozrejme drzim palce aby to dobre dopadlo a uzivala si si tehotenstvo ako sa da.

Strana
z2