Bude zajtra niečo vidno na sone?
Zajtra idem k dr. Podľa menzesu tehotná 4 týždne 5dni ale podla ovulacie o 4 dní viac (ovulacia potvrdená dr.) 1maja som mala ovulaciu a 13 maja pozitivny test a 17 mája krv hcg okolo 600. 8dni ubehlo bude niečo vidieť zajtra na sone? Ďakujem
Trosku vyhrate budes mat az ked ti povie ze bije srdce. Aj ja som mala dutinu aj plod a co z toho ked sa srdce nerozbehlo? Zbytocne si tam bola tak skoro.
@gertys Ja to veľmi dobre viem.
@gertys A tiež sa môže stať hocičo pokiaľ neporodis ani srdiečko neni záruka že dopadne všetko ok...
@karamelka1234 to je pravda ale srdce je zaklad. Bez toho nedojdes absolutne nikam. Nastastie potratov v neskorsich stadiach je pomenej kdez to na zaciatku spontannych je habadej. Vzdy je to loteria. Kne to meska len par dni a test mam pozitivny ale k lekarovi sa nezberam lebo naco
@karamelka1234 ale aby si to chapala otazku si polozila ty ci bude nieco vidiet. Odpoved bola Nebude a zbytocne si tam bola. Nic viac nic menej. Ja ti samozrejme drzim palce aby to dobre dopadlo a uzivala si si tehotenstvo ako sa da.

@lucia7933 tiez som to pocula, no zhodnotit to neviem... V kazdom pripade je to naozaj zbytocne, ak to nie je nevyhnutne z nejakeho zdravotneho dovodu.