icon

Budú to naozaj dvojičky? Skúsenosti ostatných

annochka
12. apr 2024

Bola som u lekára a na ultrazvuku mi povedal, že môžu to byt dvojičky, ale nie je iste či obidva prežijú. Ale keď sa pozerám na to, zdá sa mi že sú veľmi blízko vedľa seba, u koho bola podobná situácia, ako ste dopadli? Dakujem

Budú to naozaj dvojičky? Skúsenosti ostatných
metoyou4
12. apr 2024

Ja som mala to isté,s jedným si neboli istí,bolo to malinké.Bola som v úplnom šoku,plakala som od strachu,lebo 2 som už mala a toto bolo neplánované tehotenstvo,no už majú 15 a som najšťastnejšia na svete.Sú to moje zlatícka úžasné.Uvidíš ako to dopadne,nech ste v poriadku

annochka
autor
12. apr 2024

@metoyou4 veľmi dobrá správa od Vás, Dakujem. Chcem sa ešte spýtať, sú vaši detičky blíženci? Či dvojčatá (chlap a dievča)?

metoyou4
12. apr 2024

@annochka chlapci🥰‘ a starší tiež chlapci😂.Teraz sa už smejem,no predtým som plakala ako idiot🤨.No až teraz som pochopila,že to bola vôľa Božia a mám v nich obrovskú oporu.Veľmi ich ľúbim a denne mi to povedia aj oni,že ako ma majú radi.Mám 43,najstarší má 23,ešte študuje,19 hrá v Ačku 1 ligu a dvojičky majú prijímačky na strednú teraz.

kaki3
12. apr 2024

Velmi vam drzim palceky nech vsetko dobre dopadne 🍀

pet888
12. apr 2024

@annochka a preco povedal,ze nevie,ci preziju?Kde vidi problem?A nie je tvoj doktor Roman Zacok?😁

annochka
autor
Autor odpoveď zmazal
annochka
autor
Autor odpoveď zmazal