icon

Býva mi veľmi zle a nevládzem

alenka1609
30. júl 2012

ahojte mamičky, ani neviem ako začať, ale v krátkosti a v stručnosti vám poviem, že ked vždy zostanem tehotná, je mi strašne zle, nedá sa to vydržať, stále len ležím, lebo nevládzem na nohy, grcám celý den a nevládzem sa starať o rodinu..... som z toho vystrašená, kedy to zasa príde lebo plánujeme dieta a neviem čo s tým, viem že jedine musím isť do nemocnice, ale ja som tak so synom spätá, že si len neviem predstaviť, že by som išla a bola bez neho, to by som zvládala ešte horšie....strašne sa bojím, nemôžem ani jedávať, akonáhle som v 1. mesiaci už to začína, potom chudnem som slaba a všetko ide dolu vodou, prosím pomôžte ak máte takéto skúsenosti, neviem čo robiť. dakujem

Strana
z3
jerryjanka
7. máj 2013

jooooooooooj tak toto poznam prve tehu do 6. mesiaca minus 11 kíl - rodiť som šla a mala som o 6 kil menej ako ked som otehotnela - druhe tehu vracala som celych 9 mesaicov aj den pred pôrodom - rodiť som šla s navlas rovnakou váhou ako som otehu. su proste ženy ktorym nie je nič a potom tie ako my - rada je len - vydržať ono to raz prejde
inak mne proti vracaniu nepomohlo ale že vôbec nič.

jerryjanka
7. máj 2013

až mi to je dnes už smiešne ako som kolkokrat prehltala sliny niekde na verejnosti a modlila sa aby to prave neprišlo - inak som vracala aj na kupalisku do smetneho koša - omg 😅 v aute do detskej deky,
ovracala som nam pekne namalovanu stenu o inych veciach ani nehovorim ono je to hrozne ked to človek preživa ale časom to fakt pride skôr smiešne aké to bolo - ja som si vždy hovorila ake vytužene boli moje deti a tak som sa snažila preživať každy deň 🙂

elizaeliza
17. máj 2013

ahojte maminy...začinam siedmy mesiac,slabosti nevolnosti trošku ustali ale zasa prišlo dačo nové a poviem že radšej by som bola keby mi bolo možno aj zle len aby ma obišlo skracovanie krčku,sem tam krvacanie a hrozba predčasneho porodu.Slova že nestresujte sa,sa mi zdaju dost nemiestne kedže každu minutku sa desim či vydržime ešte jeden den...takto ubiehaju moje dni...vymodlujem si každy jeden den tehotenstva až je babika zdrava a narodena aspon po 34 tyždni...v nemocke skoro na striedačku tyžden doma tyžden nemocka...des......teraz s odstupom mesiaca možem povedat ..že ked mi hrozi predčasny porod je to nič oproti tym nevolnostiam..a to som myslela že sa neda vydržat....buduce maminky vydržat...zdrave babo je nad všetky nevolnosti.....

zuzanadrexlerova
Odpoveď bola odstránená
Strana
z3