Chrípka v 9. týždni

ivonetta
7. dec 2017

Ahojte prosim poradte, od vcera ma boli hlava, strasne hrdlo (ledva rozpravam) a trochu tece z nosa ale horucku nemam ..neviem ci mam ist k obvodnej Dr., v pondelok idem na poradnu...zatial kloktam slanu vodu,pijem caje, staci ist do lekarne?bojim sa dost o babo..

petrakvetinka
7. dec 2017

Ja som mala tiež chrípku v prvom trimestri a sla som k obvodnej,aspoň ma popocuvat,poradila homeopatiu,aj keď jej neverím ale kúpila som,ublížiť nemôže..a bábo zatiaľ zdravé,klop,klop

lindusss2016
7. dec 2017

Tak baby, v prvom rade to iste nebola chripka, pravdepodobne prechladnutie.
Je x prirodnych sposobov, ako.s tym bojovat: zazvor, citron,.med, rakytnik, cierna himalajska sol na.kloktanie.
Neboj sa, vela mamiciek si tym.preslo v tehu a deti su zdrave

biba12
7. dec 2017

Skús inhalovať vincentku, určite kloktať viackrát denne tú soľ. Potom strúčik cesnaku požuť každý večer. Veľa čaju s medom.

slamka555
7. dec 2017

@ivonetta Daj si kazdy den strucik cesnaku ;) tiez som teraz tehu uz v 29 tt a preventivne si kazdy den ( teraz v zime) dam 🙂 Je to premna boj ho zjest neznasam stiplave :D ale pre zdravie mna a hlavne babatka to spravim ;) A uznavam ze klop klop zatial sa drzim aj minulu zimu mi pomohol ( najlepsie si zohnat dimaaci ;) Inak rusy ho vraj uzivaju namiesto antibiotik ;)

dominicka1986
7. dec 2017

Ahoj tak pozor na caje..teda neviem ake pijes ci len ovocne alebo bylinkove.z bylinkovych je bezpecny zazvorovy alebo bazovy napr.porad sa v lekarni co mozes

nana15
7. dec 2017

Ahoj ja som tiež bola chorá 10t ..vyriešil to cibuľovy sirup a kloktanie slanej vody a na večer hašlerky a zvládli sme to sme zdraví.. Skóre uzdravenie prajem

ivonetta
autor
8. dec 2017

Dakujem vam velmi pekne za radi, uz to trosku ustupuje,mam sirup z lekarne pre tehotne a pijem vacsinou ovocne caje, ale mozem lipovy ci radsej nie?

dominicka1986
8. dec 2017

Lipovy caj je v poriadku.taktiez harmancek alebo sipky.K potencialne rizikovym patri mata salvia materina duska a dalsie.skore uzdravenie prajem aj ja.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre