icon

Chudnutie v prvých mesiacoch tehotenstva

xeninkaa
17. aug 2018

Mamičky ak na niečo dostanem chuť vždy sa to končí skoro vždy na wecko mala som 62 kg dnes 57 a 11tt je to normálne?

Chudnutie v prvých mesiacoch tehotenstva
asia83
17. aug 2018

Áno. Aj ja som chudla, bol deň, že som nič nezjedla za celý deň, proste mi nechutilo. Neschudla som síce veľa, nie toľko čo vy (chudnutie mi išlo vždy ťažšie ako priberanie 😔), ale prvé tri mesiace je to v pohode. To sa telo podvedome bráni niečomu zlému, čo by ste mohli zjesť, tak radšej máte nechuť zjesť hocičo, prípadne zvraciate. Tie prvé tri mesiace sú pre vývin štruktúr a systémov organizmu najdôležitejšie.

jelsa1
17. aug 2018

Ja zacinam chudnut uz po niekolkykrat tak dufam ze konecne to dokazem...

arasidka123
17. aug 2018

@xeninkaa ja som pri prvom tehotenstve za tri mesiace schudla 5-6 kíl keďže som mala problém zjesť hoc len polovicu suchého rohlika,no nikdy mi nebolo až tak zle ,že by som musela ísť na wc ..

janulka2811
17. aug 2018

Je to normalne i ja som schudla,pockaj do dalsej poradne povedz to svojmu gyndasovi.Je teplo,zaciatok tehu.Teraz uz mam kilo na sebe a som 20tt.

marenkap
17. aug 2018

Je to v poriadku, ja som do 25tt schudla 7kil a nakoniec som v 40tt a mám +11kg. 🙂 Ak tvoj plod pekne rastie, nemáš sa čoho báť 🙂

lejka01
17. aug 2018

Ja som v 13 tt a pred otehotnenim som mala 62, teraz 59.. byva mi zle, kazdy den zvraciam...ale babo rastie, tak to je super...uz len nech toto obdobie prejde

sima1415
20. aug 2018

@xeninkaa ahoj, nestresuj , ja som za prvé 4 mesiace schudla 7-8 kg a priberať som začala až v šiestom a aj to len kilo a od siedmeho to ide pomaly hore , malá je úplne v poriadku dokonca váži viac ako jej bratranci keď mali toľko čo ona :D