icon

Cítite sa stále hladná v tehotenstve?

mamicka7895
1. mar 2024

Som 5+6, zle mi neni ale stále som hladná 😂🫣 mali ste tak podobne niektorá?

odesi
1. mar 2024

Som sa preniesla do minulosti kedy som fakt ze jedla za dvoch haha 😂 Neboj ono to prejde casom

mamicka7895
autor
1. mar 2024

@odesi dúfam lebo prvé tehotenstvo som mala žalúdok na vode a teraz zrazu nič 😂💁🏻‍♀️

adeladulova
1. mar 2024

Áno mala som rovnako, v práci sa mi smiali že nech sa mi nestavaju do cesty lebo zjem aj ich 😅 a ja som si išla na vlašských salatoch, rozkoch a bananoch

mamicka7895
autor
1. mar 2024

@adeladulova Haha a zle Vám nebolo?

masinka
1. mar 2024

@mamicka7895 ja som to tak mala pri prvom tehotenstve. Ked som bola hladna, tak som mala zaludok ako na vode. Takze som si dala doma prve ranajky, v praci druhe, potom desiatu a od pol jedenastej som nahanala kolegyne ze ktora ide so mnou na obed 😀 Cestou z obeda som si kupila 2 kila hrozna aby som prezila do konca pracovnej doby, medzitym som chrumala piskoty, cestou domov v buse soletky, doma potom prvu, druhu a tretiu veceru 😀 Mna to drzalo cele tehotenstvo, ale nastastie som mala chut len na zdrave veci, na sladke blbosti typu cokolada a pod. vobec nie, akurat ovocie som tlacila na kila. Pribrala som za cele tehotenstvo 12 kg, z toho 10 odislo v porodnici a mesiac po porode som bola na povodnej vahe.

adeladulova
1. mar 2024

@mamicka7895 ja som mala iba ranné nevoľnosti, vždy som vstala o hodinu skôr ako som odišla z domu. Najprv zjedla banán, vypila 3dcl vody, vyvrátila som všetko, a spokojne mi bolo celý deň. Hladná som bola nonstop, ale nebolo mi zle, teda kým som jedla šaláty s rozkom haha.
Akože viem ze tento "recept" ranný je čudný, ale to bolo jediné čo mi každý deň pomohlo. Ak som rituál vynechala bola som odpalena celý deň. 2,5 mesiacov som žila len takto😆

lucia7933
1. mar 2024

ano mala som to tak...potom prisiel 7tt a nemohla som dokopy nic zjest tak mi bolo zle(ale nevracala som ani raz)....zila som prevezne len na ovoci a bola som neskutocne hladna stale😖 preslo to okolo 14tt

simonaobstova
5. mar 2024

Ano a nič mi nechutilo , v 2tt mi to prešlo🙂

adrbat
9. mar 2024

@mamicka7895 ja som to mala presne tak isto. Mne bolo zle, keď som nejedla. Čiže som musela mat stále niečo v ústach 🙈. Ja som preto pribrala najviac v 1. trimestri.