Čo môžem na chrípku v 9tt?
Babulky poradte mi niečo na Chrioku v 9tt strasbe sa bojim ze sa babetku niečo stane
Tečie mi z Nosa a kašlem ale chvala bohu nemam žiadnu teplotu
@julianocka122 Ahoj, ja som bola okolo 9. tt tiez prechladnuta. Bolela ma hlava, nadcha a silny kasel, najskor suchy, neskor vlhky, trvalo to cca 3 tyzdne. Bola som vtedy aj u lekara, na kasel dal Stodal, na teplotu Paralen, inak nic. Neboj nic, mysli pozitivne.
ja som bola v prvom tehu 3x chora - tazke zapaly hrdla a priedusiek, brala som aj kopu antibiotik a mala je v poriadku, neboj sa, niekedy je horsie byt dlho chora ako si dat daco, ak by sa ti to nelepsilo, chod k lekarovi urcite
Ja som bola tiež prechladnutia v 9tt mala som zimnicu bolela ma hlava upchaty nos to som sa tak zobudila v nedeľu.. Celý deň som ležala čajík s medom plus citrón a čerstvý zázvor že sa môže 4g za deň tak som si spravila aj ten keďže si ho robím extra silný mimo tehu a 100 %zaberie. Potom som sa naparila poobede a večer nad harmancekom a soľou s tým ze ráno pôjdem k Dr. Lebo mi bolo strašne a ráno mi absolútne nič nebolo 🤷♀️🤷♀️prešlo mi to za deň nechápala som ale samozrejme bola som rada
@julianocka122 nechcem strašiť, ale ja som prekonala covid pred pár dňami bez teploty, len s upchatými dutinami a stratou čuchu a chuti.

@julianocka122 ahoj, pravdepodobne nemáš chrípku, iba prechladnutie, pri chripke bolia klby svaly, koza, teplota.. do nosa môzes physiomer, je to solny roztok, na kašel si uvar cibuľový čaj, pripadna teplota sa da zraziť lipovym cajom alebo odšťavenymi citrusmi, pri najhoršom paralen. Hlavne nestresuj, to škodí bábätku viac ako prechladnutie