icon

Čo piť počas tehotenstva?

jakales
24. aug 2016

Ahojte, chcem sa opytat ci mate niektora podobnu skusenost uz ozaj neviem aku vodu si kúpiť, od soboty mi je na vracanie z vody ci z vodovodu ci z minerálky pred tym som vypila aj 3l za den teraz ledva liter to som uz hadam vsetky druhy vyskusala.... Jedine z coly mi neni zle ale to ako pitny režim mať je blbost.... Dik

tyelde
24. aug 2016

čaj, džús, smoothie....alebo skús do tej vody pridať trochu citrónovej šťavy napr...

maciatkolulu
24. aug 2016

@jakales pravdu, ficala som na cole, z citronovej vody som rovno vracala 😉 skus si tu colu riedit vodou, kym nebude lepsie

jakales
autor
24. aug 2016

No ja citronovu vodu nemozem lebo mam dost slabu sklovinu a hned mam citlive zuby...

jana_eyre
24. aug 2016

poznam, toto tehotenstvo som mala tak isto - z cistej vody mi byvavalo tiez tazko, hoci je to hlavna tekutina, ktoru bezne pijem.. velmi mi pomohla vincentka, neskor som skusila aj fatru - ale to mozes len nejakych 200ml denne.. potom som prisla na super zlepsovak vody - prestalo mi byt zle po obycajnej vychladenej vode, kde som si nalozila nakrajany citron /cize nie vytlaceny/, matu, jahody, maliny - jednoducho hocijake ovocie.. ale muselo to byt uplne studene..

jakales
autor
24. aug 2016

@jana_eyre fatru nemozem z tej mi je brutal zle, ale to ovocie to skusim to sa mi zda fajn aj ked v praci to bude narocnejsie 😀

takacovama
24. aug 2016

@jana_eyre to pocuj prvy krat.. skusim to teda aj ja vyskusat! 😉 sice mi nie je az tak zle ale ani najlepsie v tychto horucavach ktore na nas prisli opat 😖

jana_eyre
24. aug 2016

@takacovama
@jakales inak tu vodu si dávam do dvoch litrových dzbanov, tie mam v chladnicke a tak pijem.. Aj ked príde návšteva, tak vždy mam čo ponúknuť, ovocie tam vydrží cerstve tak dva dni, staci len vodu doplnat.. 😊