Čo piť počas tehotenstva?
Ahojte, chcem sa opytat ci mate niektora podobnu skusenost uz ozaj neviem aku vodu si kúpiť, od soboty mi je na vracanie z vody ci z vodovodu ci z minerálky pred tym som vypila aj 3l za den teraz ledva liter to som uz hadam vsetky druhy vyskusala.... Jedine z coly mi neni zle ale to ako pitny režim mať je blbost.... Dik
@jakales pravdu, ficala som na cole, z citronovej vody som rovno vracala 😉 skus si tu colu riedit vodou, kym nebude lepsie
No ja citronovu vodu nemozem lebo mam dost slabu sklovinu a hned mam citlive zuby...
poznam, toto tehotenstvo som mala tak isto - z cistej vody mi byvavalo tiez tazko, hoci je to hlavna tekutina, ktoru bezne pijem.. velmi mi pomohla vincentka, neskor som skusila aj fatru - ale to mozes len nejakych 200ml denne.. potom som prisla na super zlepsovak vody - prestalo mi byt zle po obycajnej vychladenej vode, kde som si nalozila nakrajany citron /cize nie vytlaceny/, matu, jahody, maliny - jednoducho hocijake ovocie.. ale muselo to byt uplne studene..
@jana_eyre to pocuj prvy krat.. skusim to teda aj ja vyskusat! 😉 sice mi nie je az tak zle ale ani najlepsie v tychto horucavach ktore na nas prisli opat 😖
@takacovama
@jakales inak tu vodu si dávam do dvoch litrových dzbanov, tie mam v chladnicke a tak pijem.. Aj ked príde návšteva, tak vždy mam čo ponúknuť, ovocie tam vydrží cerstve tak dva dni, staci len vodu doplnat.. 😊

čaj, džús, smoothie....alebo skús do tej vody pridať trochu citrónovej šťavy napr...