icon

Čo vám pomáhalo na nevoľnosti v prvom trimestri?

luckalucka13
12. nov 2021

Ahojte. Čo vám pomáhalo na nevoľnosti v prvom trimestri? Zázvor ani citrón, ani horčica, ani jesť malé porcie nepomáha 😓 drží sa ma to od rána do rána, v noci sa len prehodím na druhú stranu a polhodinu sa zase ustáluje žalúdok ako mi zostane zle. Je to príšerné 😓

Strana
z2
gabu_lienka
2. dec 2021

@luckalucka13 ahoj, ako si na tom? Uz ti je lepsie? Jan som nakoniec skoncila na 4 dni na infuzkach, lebo som vracala uz aj vodu a nedalo sa mi nic vypit.

luckalucka13
autor
9. dec 2021

@gabu_lienka ahoj, bože to mi je ľúto. Mne ten Degan zabral a už by som povedala že je to paráda oproti minulému mesiacu. Ty sa ako cítiš?

gabu_lienka
9. dec 2021

@luckalucka13 tento tyzden konecne uz nevraciam, uz ma iba napina. Je mi sice zle den/noc, ale oproti tomu, co to bolo, je to aj tak uz paradne zlepsenie. S malou dusickou dufam, ze nebudem takto trpiet az do porodu 🤯

luckalucka13
autor
9. dec 2021

@gabu_lienka to dufam aj ja ze toto prejde 🙂 kolky tt si?

gabu_lienka
9. dec 2021

@luckalucka13 aktualne prehiehajuci 12tt

1angelika
9. dec 2021

@gabu_lienka to najhoršie by malo do toho 20tt odznieť..držím palce

luckalucka13
autor
9. dec 2021

@gabu_lienka tak to si s nami v junovkách že? 🙂 Termín máš cca asi ako ja. Lebo ja teraz končím 12tt. ☺️

gabu_lienka
11. dec 2021

@luckalucka13 ano som, termin 25.6.

luckalucka13
autor
12. dec 2021

@gabu_lienka nemyslíš vážne. Ja mam tiez presne 25.6. 😁

barbie1981
12. dec 2021

Ahoj mne oba tehotenstva pomáhala Pepsi, a vždy som musela byť aspoň trocha najedená, akonáhle som mala prázdne brucho prichádzali stavy na odpadnutie

cibka89
28. dec 2021

@luckalucka13 ahoj ja sa momentálne tiež trápim 24hodin denne v hrdle mam už hrcu akoby my tam kúsok jedla stále zavadzalo nič my nepomohlo ani cóla ani tie zazvrove lízatka ani čaje ani jedla v malých množstvách... Nič.. Doktor my povedal ze musím vydržať že čipky momentálne nie sú a ak by som to nezvládla mam prísť na infuziu a úprimne už veľa krát by som šla ale autobusom s dvoma deťmi si to neviem ani predstaviť tak trpím každý deň... Ráno po debate so zachodom sa zvyknem napiť bud coly alebo pomarančový džús a následne nato raňajky miešané vajíčka to my pomáha a mne dosť ukludnuje žalúdok jablko... No žiaľ nevydrží to dlho a deň trvá večnosť a nič ešte dlhšie... A popri tom 3rocny hyper aktívny je úplne na.... No co narobíme už len dúfať ze každým týždňom to bude lepšie

Strana
z2