Nič. Vyskúšala som všetko, ale väčšina nefungovala vôbec a niečo len veľmi krátko. Najdlhšie bez nevoľnosti som vydržala 2 dni s actimelom, potom mi už bolo zle aj z neho. Treba skúšať. Pôrodom to zaručene skončí.
Čas..
Teraz ma biomatky odsúdia ale mne ako jediná pomohla Pepsi ..bez nej by som sa nenajedla a tiež mi pomohlo keď som si do nosa napchala vatu aby som necítila ako to vonia lebo už z toho ma napínalo na vracanie
@sima1415 presne,mne pri prvom tehu tiez pepsi ukludnila zaludok a bolo mi lepsie. No teraz pri druhom naopak,je mi z nej horsie
@stela1996 nič musí to skrátka prejsť
Mne pomahali hlavne pohar mlieka a zazvorovy caj...ale nie na dlho,ale aj ta hodinka doobeda a poobede bola lepsia ako nic;) s tym zazvorom som to nechcela prehanat,kedze niektore zdroje to neodporucaju tehotnym...
nic..grcala som v kuse do 15 tt...aj som bola hospitalizovana a furt som..musi to prejst
tiez to presne prave riesim :( nastastie som aktualne na PN, ale tento tyzden sa mam vratit do prace = v skole, a neviem si predstavit uprostred hodiny behat na toaletu s nevolnostou :(
Mlieko ..zazvorove tabletky. Pepsi nepomahala.
Och, len infuzna liecba v nemocnici a cas. Hrozne spomienky, kebyze otehotniem stvrtykrat uz asi skoncim na psychiatrii 😳, kazde dalsie tehotenstvo bolo horsie a horsie. Ja som jedla mandle, tycinky, cipsy, cmulala som cokoladu, sladke pecivo, sirupovu vodu, sladeny matovy caj-- zdrava strava 😁. A ovocie, mrkvu. Musela som pravidelne jest, aj nasilu, ked som zostala co len trosku hladna, bolo to horsie.
@stela1996 Nič farmaceutické. Nejedla som IBA vtedy, keď som mala na niečo chuť (niekedy celý deň nič, keďže ma napínalo).