Čo vám pomohlo na odhlienenie ?
Ahojte je nieco co vam pomohlo na odhlienenenie. Bola som u dr crp7. Dala mi hedelix a stodal na kasel a na 3 dni zodak. Ja sa idem zadusit hlienmi. Su priesvitne. Najhorsie je to z rana a vecer.
Solmucol. Inak hlieny som mala pri hemofilovi, ak nebudu prechadzat, trvat na vysetreni sputa.
@katulka1141 pneumolysin. Mne pomaha najviac.
@kika831 mozem aj teraz som iba v 9tt
@engel76 dr vravela, ze som prechladena iba. Ako najhorsie, ze mi to steka
@katulka1141 jaj tak to nie. Nesmie sa v tehu. Tak potom cibulovy sirup.
@katulka1141 alebo este inhalacie
Mne sa osvedčil Solmucol a Sinupret. Minule som to synovi podávala oboje naraz, lebo už som bola fakt zúfalá a až po pár dňoch užívania konečne pokoj.
@katulka1141 neskoro som si všimla, že si tehotná. Tu môže pomôcť asi len lekár, lebo veľa liekov sa v deviatom týždni nemôže. Sama som mala s tým problém keď som bola tehotná. Mala som z tých hlienov príšerný kašeľ až som nakoniec skoro potratila. Potom ma už riešila krčna doktorka. V dvanástom týždni mi predpísala antibiotiká čo môžu užívať aj novorodenci. Len teda s davkovanim pre dospelých.
@martinajurkechova no ja som. Bola u obvodacky. Dala mi iba ten hedelix a stodal. A, ze si mam dat zodak 3 dni. Dala som si iba ked to bolo zle a aj to detsku davku. Crp mam negativne. Mysli si, ze mam alergiu, ale teraz v zime a naco? Zajtra zbehnem na krcne ci mi daco nedaju
@katulka1141 zahlienena mozes byt aj preto,ze si tehotna. Ha som mala upchaty nos a herpesy.
@miriam1983 aj to ma uz napadlo. No som v 9tt a zacalo sa to tak 2 tyzdne dozadu
@katulka1141 no,mne este lekar nepotvrdil a uz som mala herpesy a nadchu. Jamoska bola velmi zahlienena a mala jasel,tiez v zaciatkoch.
@katulka1141 áno môže to spôsobovať aj alergia. Na roztoče môžeš mať alergiu celý rok. Ja som brala Loratadin. Je to päť rokov dozadu, doktorka mi vtedy povedala, že to predpisuje tehotným keď sa inak nedá. Ale ja som vtedy mala že fakt príšerný kašeľ z tých hlienov a dosť som to podcenila aj ja a aj moja obvodná. Vtedy ma dali dokopy na gynde. Odtiaľ ma poslali aj na krčné. Samozrejme, že najlepšie je keď tehuľky neberú žiadne lieky, ale niekedy to nejde ☹️. Držím palce nech ti zaberie liečba a skoro to prejde.
@miriam1983 to si ma nepotesila
@martinajurkechova zajtra zbehnem na krcne. Ci ma nevezmu
@katulka1141 ale tiez si davala akysi sirup,sice to trvalo dlhsie,ale pomohol jej.
@martinajurkechova bola som na krcnom. Vraj to mam od palebia zahy ten kasel. Zase az tak ma zaha nepalila. A ze mam hormonalnu nadchu, ale dala mi pamycon a zobrala vyter z nosa a hrdla.
@katulka1141 dúfam, že to pomôže. Prajem skoré uzdravenie 🙂
@martinajurkechova dakujem snad ano 😀

@katulka1141 Vysad mlieko. Difuzer.