Do ktorého týždňa ste mali nevoľnosti?
Som v 9tt a dnes je prvý deň, čo mi nie je zle a nevraciam. Je možné, že sa to už bude zlepšovať, alebo sa teším predčasne?
Nechcem strašiť ale pri oboch do konca 6 mesiaca
Mne každá hovorila že to je len prvý trimester a bývalo mi zle asi tak do konca štvrtého mesiaca.
Do minulého 😅😂 vtedy som porodila a nevolnosti konecne skončili👌
Pri prvom skončili v 7 mesiaci🙈
Môže sa ti to už zlepšovať aj nemusí, ja som mávala dní kedy mi bolo o niečo lepšie. Teraz som 18tt a už sa to dá, ale nemôžem jesť ako pred tehotenstvom ešte ani zďaleka
Mne bolo zle asi tak kazdy druhy den...kedy ako. Dakedy tri dni nic a potom to zas prislo. Ako na hojdacke 🙂 drzim palce aby bolo vsetko ok a narodil sa krásny drobec 😊
Asi do cca 7 mesiaca 🤷🏼♀️ aj keď to nebolo také ako na začiatku už
do 13tt 😊 odvtedy je fajn..
Asi do 20 každý deň dvakrát som z vracala 😅😅😅 teraz som 34 a ešte sem tam mi príde zle
ja na začiatku vôbec, zato cely tretí trimester som nemohla skoro nič jesť, kvôli žlčníku a pečeni
Pri prvej do konca 5.mes a pri druhej celé tehotenstvo.
U mna to asi v 13. tt vyvrcholilo, a odvtedy je mi dobre, teraz som v 20 tt 🙂
Do porodu
Mne trvali cca do nejakého 15 týždňa. Ale podľa mňa to je veľmi individuálne, mám kamošku čo jej bolo zle doslova celé tehotenstvo a potom také čo ani nevedeli že sú tehotné a nevracali ani raz 😂
ja som mala tak cca od 8-9tt ze mi zacalo byvat zle, par dni som potom mala pauzu a potom sa to vratilo a skoncilo asi v 12-13tt... odvtedy som ok... ale je to individualne ako citas. mne nebyvalo zle stylom, ze by som vracala, skor mi byvalo tazko na zaludku a na vecer...
Od začiatku 4tt až do konca 13tt každá vôňa mi vadila zo všetkého som vracala 🤦♀️
Som v 15tt. Len pred dvoma týždňami mi prestalo byť zle. Ostala len nechuť do jedla. Dúfam, že sa to vytratí. Vážim menej ako pred otehotnenim, zato brucho rastie ako z vody 🤭
ono zvycajne ustupili, prisli, ustupili, prisli...cize moze byt aj ze skoncili 🙂 drzim paste
ja som mala od 7tt do asi 13tt a potom akoby utalo
Mne sa to od toho 16 tt začalo zlepšovať ale normálne jesť nemôžem zďaleka ....v predošlom tehotenstve som to tiež tak mala až nejak v 7 mesiaci to prešlo
Pri prvom tehotenstve do 13tt a pri druhom do 22tt.
3x do 6.mesiaca 😆
Bolo mi zle od 6tt do 17tt, grcala som skoro denne, ale boli medzi tym aj 2-3 dni, ked som sa citila o.k.
@lydion20 najprv som skusala jest, ze dat si nieco male, lebo vraj to pomaha... parkrat zabralo, potom uz vobec... nakoniec som skoncila so zazvorovym cajom, to mi trosku uvolnovalo, ale niekedy ani to nezaberalo, tak len vydrzat... ale nebolo to take hrozne, len neprijemne. a myslim, ze jeden alebo 2 vecery z toho celeho som mala take, ze som rozmyslala nad tym, ci idem vracat alebo nie.
Tak nechcem Ťa strašiť pri obidvoch dcérach som zvracala celých deväť mesiacov ešte aj v deň pôrodu 🙂

Začali v 9tt a to najhoršie skončilo v 14tt. Bežnú stravu som začala jesť až 22tt.