icon

Dokedy ma budú bolieť prsia?

livocka21
19. mar 2013

aku mate skusenost?...nemozem nosit ani podprsenku... 🙂

adriana458
19. mar 2013

ja som v 26tt a stále ma bolia, niekedy viac niekedy menej.. asi som ťa nepotešila 😀 ja nosím už len tie športové latkové podprdy, v nich mi je oveľa lepšie

zuzulica
19. mar 2013

Mňa prestali bolieť nejako po 22tt,ale to je určite individuálne 🙂

saska.t
19. mar 2013

je to individualne,doteraz som nenatiahla tiez podprsenku,dnes som si dala sportovu a celkom to ide... 😒

lutia
19. mar 2013

@livocka21 ja som na zaklade bolestivych prsiach zistila ze som tehotna 🙂) a potom to preslo a netrvalo to dlho...co odporucam su tie sportove podprsenky latkove ako aj po narodeni...velmi som bola spokona

dionyzka
19. mar 2013

@livocka21 prsia ma boleli 2 roky po porode. Och ☹ A samozrejme aj cele tehotenstvo.

livocka21
autor
20. mar 2013

@adriana458
@zuzulica
@saska.t
@lutia dakujem za skusenosti...hmmm tak som potesena 😀

@dionyzka a ty si ma potesila asi najviac 😀

dakujeem 🙂

lenka6644
20. mar 2013

my cakame uz druhe babo a po prvom ma prsia vobec neboleli lebo som kojila do roka.teraz som tiez zistila ze som tehotna ze ma boleli az az a vlastne stale bolia 🙂 kazda to ma asi ine.ale mna boleli pri prvom na zaciatku a potom este na konci. 😉 treba to vydrzat a bude fajn

sonia1501
17. máj 2013

@livocka21 podla mojej skusenosti z prveho tehot.: mna boleli pocas celeho tehot. a este aj potom ked som porodila a cely cas ako som mala mlieko, aj pocas dojcenia... mlieka som vela nemala, dojcila som cca 6-8tyzdnov a posledne tyzdne len raz do dna /a aj tak boli babätka hladne../ nakoniec som to vdala. Potom bolesti ustali :o) Ked to zhrniem, tak cely cas pocas tehu az do konca dojcenia.
Teraz som tehotna znovu koncim pomaly prvy trimester a bolia ma odzaciatku tehot. Tak sa tesim, ze to bude trvat cca rok, mozno viac. Ale nevadi mi to, lebo konecne uz mam nejake prsia, mavala som ich male, teraz su podla mna akurat :o) Pri prvom som ich mala mensie, aj ked som dojcila.