icon

Doppler v 9. týždni

babyttcirl
6. júl 2020

Ahojte tehulky,

Dnes som bola u lekarky a robila mi sono. Baby je ako ma byt a srdiecko takisto. Dokonca mi ho na 5 sekund Zapla aby som pocula ( z jej iniciativy). Myslite ze tych par sekund na tom doppleri tomu mohlo uskodit??

Dufam ze nie. Nepytala som si to, sama mi ho pustila...dakujem as postrehy!

Strana
z2
elisa_stella
6. júl 2020

@julsh123 tak to je uz asi ono 🙂 len babatko musi este podrast, aby si ich viac citila...

hennyinnsbruck
6. júl 2020

@julsh123 18+1
18+0 som bola u lekárky, pýtala sa na pohyby, jaaze nemám. Ona ze mam čas po 20 tom týždni. A na druhy deň večer 😂

babyttcirl
autor
6. júl 2020

@elisa_stella tak snad je to ok.. naozaj to bolo len na par sekund..asi tak na 4-5 sekund.. no tak dufajme ze to bude oki.. uvidime o 3 tyzdne.. na dalsej poradni..

elisa_stella
6. júl 2020

@babyttcirl určite áno, hlavne sa tým zbytočne nestresuj a užívaj si tehotenstvo 😊

babyttcirl
autor
6. júl 2020

@elisa_stella uz idem na to! Vsak co mi ine ostava 🙂

babyttcirl
autor
7. júl 2020

@elisa_stella inak som sa uz dobojovala k spravnym info. Ten ultrazvuk s ktorym pustila srdiecko ma 4mhz frekvenciu , a angel sound ma medzi 2-3 mhz takze je to v poriadku. Taktiez thermal index pri pusteni zvuku bol 0.2 a pokial to je pod 1 alebo rovne 1 je to uplne v pohode a ked je to len par sekund je to tiez uplne v pohode. Iny vyskum som k tomu dala - od Nemcov, Anglicanov cez nas .. 🙂 takze uz som kludnejsia. A juhu hor sa uzivat si tehotenske peripetie ..

elisa_stella
7. júl 2020

@babyttcirl No vidíš, takže je všetko ok ☺️ si si to riadne naštudovala. Tak príjemné tehotenstvo bez stresu želám ☘️

juliavolna
4. apr 2023

@babyttcirl ahoj - takze bolo všetko Ok? 🙂

lucia7933
21. nov 2023

Ahoj, bolo vsetko ok? Mne moja Dr, pustila sediecko uz v 7+3 😑😑

juliavolna
22. nov 2023

@lucia7933 bolo už sme na svete

lucia7933
22. nov 2023

@juliavolna aj tebe to pustili tak skoro?

juliavolna
23. nov 2023

@lucia7933 tuším v 11tt

lucia7933
23. nov 2023

@juliavolna aha tak to je o dost neskôr, ako u mna, v 11tt to uz je bezpecnejsie

Strana
z2