icon

Duphaston v 10. týždni

12. mar 2021

Ahojte, 10 tt moje prve, dnes som sla surne k svojmu dokimu lebo som “spinila” 3 dni, nezdalo sa mi to uz, taky hnedoruzovy vytok som mala tak som radsej zavolala a vzal ma. Nasadil mi duphaston a dal nieco na mykozu, ale na ultrazvuku som ja sama videla ze vedla toho vaku jak je babatko (bolo v poriadku chvalabohu) tak vedla bolo take okruhle nieco , pytalq som sa ze ci to nie je hematom tak vravel ze nie, nepovedal ze to je ani zrazenina ani ze hematom ale co to potom bolo?
Dakujem

petamich
12. mar 2021

no mohla to byt uplne pokojne placenta 🙂 ak by to bolo nieco, co tam "nema byt" lekar by ti isto povedal

gbgb
12. mar 2021

Nestresuj sa somarinami.

lubiss
12. mar 2021

ja som mala hematom zacalo to spinenim ruzovym aj hnedym 3-5 dni potom prislo dost krvacanie...a presne na utz to bolo taka biela plocha vedla plod. vaku...ak by si zacala krvacat utekaj na pohotovost nech to vidi aj iny lekar...lebo napriklad mne po 2 tyzdnoch zmizol hematom a to bolo jasne( aj mne) vidiet ze tam nie je uz nic...a teda ja som 2 tyzdne iba lezala len zachod a sprcha aby sa vstrebal co sa nastastie stalo a viacmenej stale som v rezime ze sa nenamaham

alison11
24. júl 2021

Ahoj ja som v 5tom týždni pri predošlých som brala na udržanie Duphaston teraz mi na úpravu cyklu napísal a vyšiel mi pozitívny test len gyn. robí stredu a v piatok tak neviem ako ho mám brať momentálne ho beriem ráno a večer jednu.Pri rpvom som tiež mala hnedastý výtok do ružova prešlo to Chvala Bohu a už má 10rokov pri druhom som nemala taký výtok ale po 3 potratoch som brala tiež na udržanie už má 7rokov 🙂