Dva gestačné vaky a len jedna akcia srdca
Zeny prosim povedz mi ze to nebudu dvojcata!!
Prosim som pred zrutenim psychickym.
Ahoj. Ja som si sice zelala iny vysledok, ale zial druhy gestacny vak sa zacal vstrebavat. Zavisi ale v akom som tyzdni, moze sa stat, ze sa este embryjko objavi... u nas nanestastie nie
@anonym_f681bb ja dvojcata nechcem. Uz jedno male dieta mam doma.
Lekar povedal 50/50.
Keď lekár nevedel tak ťažko my. Upokoj sa aj tak to teraz nijak neovplyvníš.
Čo že si??? Tak jedno das na adopciu
Lepšie ako sa zrútiť za dve deti naraz
A potom aj bezohladu na tehotenstvo odporúčam dať sa psychicky dokopy
Tak jedno je. Druhe mozno sa este ukaze. Alebo nie.
Viem ze mas vselijake pocity ale.... daj si pozor ze ta to uplne nepolozi....
Ak si na zaciatku tehiotenstva, tak sa moze este druhe ukazat na najblizsej kontrole srdiecko, ako lekar pise 50/50. Zatial nepanikar prosim. Ano v hlave to rotuje, je to uplna zmena planov a situacie, ale to sa utrasie. Teraz je to na prirode, nemas na to vplyv.
Ak si na zaciatku tehiotenstva, tak sa moze este druhe ukazat na najblizsej kontrole srdiecko, ako lekar pise 50/50. Zatial nepanikar prosim. Ano v hlave to rotuje, je to uplna zmena planov a situacie, ale to sa utrasie. Teraz je to na prirode, nemas na to vplyv.
@anjelicek26 som na zaciatku, 6tyzden.
Čo tu hráš na nás. Ako to máme vedieť my keď nevie lekár. O 2 týždne vieš výsledok. Dovtedy sa drž, lebo dieťa čo máš doma ťa potrebuje.
Čo tu hráš na nás. Ako to máme vedieť my keď nevie lekár. O 2 týždne vieš výsledok. Dovtedy sa drž, lebo dieťa čo máš doma ťa potrebuje.
@anonym_4631ab nic nehram chcela som vediet osobne skusenosti , kto sa s tym stretol a nic z toho nebolo.
No bože preto zrútiť že možno budú dvojčatá.... 🙈 Ja mám dvojičky, úplne super, neviem čo robíš paniku
@anonym_4631ab nic nehram chcela som vediet osobne skusenosti , kto sa s tym stretol a nic z toho nebolo.
@anonym_autor to je proste zivot. Nikdy nevies co ti prinesie. Moze sa stat cokolvek. Ze akcia srdiecka sa este ukaze. alebo nie. Ze to druhe proste zmizne (syndro miznuceho dvojcata). A moze sa stat ze odide aj to s akciou srdiecka.
Fakt sa stat moze cokolvek. Ty mozes iba cakat ako to dopadne....
Vsak lekar povedal 50/50 a my Ti vieme povedat to iste. Bud alebo . Mozno skor nie ked akcia srdca bola len jedna ale bohvie
Poznam pani ktora mala tiez male dieta , chcela este jedno a kedze cakala dvojicky tak sla na upt. Potom otehotnela zas, cakala uz len jedno a to si uz nechala . Smutne. Nepocitala si s tym ze aj dvojicky mozu byt ?
Rozhodnutie uz je samozrejme potom na Tebe a muzovi
Nemala si sexovať
Zvládla si jedno, zvládneš aj dve. Hlavne s a ukľudni, určite nechceš ublížiť aj tomu jednému 😘
Zvládla si jedno, zvládneš aj dve. Hlavne s a ukľudni, určite nechceš ublížiť aj tomu jednému 😘
@anonym_e55d7b nezvladnem, toto bola moja nocna mora, ktora sa zial asi aj splni. Este pred odchodom k lekarovi som povedala muzovi ze uvidis budu dve. A ma vysmial.
Tak budu dvojicky, hlavne aby boli zdrave. Moja suseda ma 2xdvojicky s rozdielom 2rokov. Tiez skoro skolabovala po kontrole u lekara, ale davaju to.
@anonym_e55d7b nezvladnem, toto bola moja nocna mora, ktora sa zial asi aj splni. Este pred odchodom k lekarovi som povedala muzovi ze uvidis budu dve. A ma vysmial.
@anonym_autor tak choď na potrat? Žena si ok?
@anonym_autor tak choď na potrat? Žena si ok?
@anonym_dd7c82 to mi teraz ide hlavou.
@anonym_autor 🙄🤦♀️
@anonym_autor ako ja som to nemyslela vážne ale fakt? Naozaj by si išla na potrat ak by vyšlo že čakáš dvojičky?
@anonym_f681bb ja dvojcata nechcem. Uz jedno male dieta mam doma.
Lekar povedal 50/50.
@anonym_autor takto... co ty chces a nechces, to uz velmi neovplyvnis... a ano, to ze je jeden gestacny vak aktualne prazdny, nemusi znamenat, ze to tak aj ostane...
@anonym_autor ako ja som to nemyslela vážne ale fakt? Naozaj by si išla na potrat ak by vyšlo že čakáš dvojičky?
@anonym_dd7c82 naozaj fakt. Nechcem byt znicena detmi. Jedno bude mat 3, a dalsie dve male doma?
Vies co to znamena? Aky budeme mat zivot? Ziadny! Vsetko sa bude tocit okolo deti, ziadne vylety prve roky proste nechcem takto zit. Len prezivat a cakat kedy vyrastu.
Znamena to kupit vacsi byt, vacsie auto atd… vela toho
@anonym_dd7c82 naozaj fakt. Nechcem byt znicena detmi. Jedno bude mat 3, a dalsie dve male doma?
Vies co to znamena? Aky budeme mat zivot? Ziadny! Vsetko sa bude tocit okolo deti, ziadne vylety prve roky proste nechcem takto zit. Len prezivat a cakat kedy vyrastu.
Znamena to kupit vacsi byt, vacsie auto atd… vela toho
@anonym_autor tak na čo si sexovala? Prečo si sa nechránila?
@anonym_autor tak na čo si sexovala? Prečo si sa nechránila?
@anonym_dd7c82 lebo dieta sme chceli ale nie dvojicky.
@anonym_dd7c82 lebo dieta sme chceli ale nie dvojicky.
@anonym_autor tak budeš mať dieťa. Akceptuj to. Naučíš sa s tým žiť
@anonym_autor takto... co ty chces a nechces, to uz velmi neovplyvnis... a ano, to ze je jeden gestacny vak aktualne prazdny, nemusi znamenat, ze to tak aj ostane...
A si myslis ze s dvomi detmi by to bolo o tolko jednoduchsie a chodili by ste po vyletoch vela? Je to tazke aj s 2 a to jedno navyse sa uz da zvladnut. Ja by som si velmi zelala dvojicky ale nemam to ako ovplyvnit takze pravdepodobne nikdy nebudem mat.
Jedno ci dve mas uz fakt jedno...aj tak si doma, kojis, plienkujes, kocikujes, vychovavas... fakt tam vidis taky rozdiel ? Ja vidim len rozdiel v tehotenstve, ze je rizikovejsie a casto konci predcasne a treba viac oddychovat a lezat. 5 ludi stale zmestis do normalneho auta, fakt nepanikar.
A si myslis ze s dvomi detmi by to bolo o tolko jednoduchsie a chodili by ste po vyletoch vela? Je to tazke aj s 2 a to jedno navyse sa uz da zvladnut. Ja by som si velmi zelala dvojicky ale nemam to ako ovplyvnit takze pravdepodobne nikdy nebudem mat.
@anonym_7683ea ovela jednoduchsie ako s tromi malymi. Som uplne zrutena, muz bez slov aj on si uvedomuje co to znamena pre nas a nasu rodinu
Jedno ci dve mas uz fakt jedno...aj tak si doma, kojis, plienkujes, kocikujes, vychovavas... fakt tam vidis taky rozdiel ? Ja vidim len rozdiel v tehotenstve, ze je rizikovejsie a casto konci predcasne a treba viac oddychovat a lezat. 5 ludi stale zmestis do normalneho auta, fakt nepanikar.
@anjelicek26 velky rozdiel v tom vidim.
Ale kde? Ano je rozdiel dve alebo tri deti, lebo nie su v rovnakom veku... ale tie dvojicky budu rovnako stare... pojdu naraz do skolky, pojdu naraz do skoly, nestratis nikde cas ani rok navyse. Je to ako mat jedno. Ano ak budu mat rozne pohlavia, tak potrebujes izbu casom navyse, ale to je vizia ked pojdu do puberty a nie dnes. Pockaj na toho lekara o dva tyzdne a podla toho, ze si v soku chapem, ale ak pozries forum mamiciek dvojiciek, podla mna ta to az pri srdci zahreje...

Ahoj. Ja som si sice zelala iny vysledok, ale zial druhy gestacny vak sa zacal vstrebavat. Zavisi ale v akom som tyzdni, moze sa stat, ze sa este embryjko objavi... u nas nanestastie nie