icon

Femibion 1 + kyselina listová

daniela_p
10. jan 2022

Ahojte 🙂 chcem sa opýtať, či v prvom trimestri stačil brať iba Femibion 1, alebo k nemu doplniť aj zvlášť kyselinu listovú? Viem, že tá je obsiahnutá aj vo Femibione ale v menšom množstve + tam je L-metylfolát, ktorý zodpovedá kyseline listovej … preto sa chcem opýtať, či doplniť Femibion ešte o kyselinu alebo nejaký iný vitamín … moja gynegoločka my v tom neporadila nejako 🙄

selena_luna
10. jan 2022

@daniela_p femibion 1 staci

daniela_p
autor
10. jan 2022

* mi

dietatko2020
10. jan 2022

@daniela_p ja som uzivala femibion 1 a k tomu este kys list vo forme active folic. V tom je 400 vo femibione tiez 400, takze tak som mala odp dennu davku 800 mikrogramov

kofolala
10. jan 2022

@daniela_p stačí femibion ,vysoké dávky kys.listovej nie sú moc dobre .to zas mne povedala gyn.

daniela_p
autor
10. jan 2022

@kofolala ja som čítala majú byt 800, vo femibione ich je 400 + tá iná latka, ktorá neviem či úplne nahradí kyselinu 🙂 preto som myslela, ci tých 800 by som nemala mať

daniela_p
autor
10. jan 2022

@dietatko2020 presne tak som na to myslela aj ja 🙂 to ti poradila doktorka ?

petkasaurus
10. jan 2022

@daniela_p netreba to zase prehanat s vitamínmi podla mna.. Ja si k nemu davam D, lebo mi vyslo nizke a rybi olej- klasicke kapsule, spolieham sa, ze tie su cistene, bez tazkych kovov..

dietatko2020
10. jan 2022
dietatko2020
10. jan 2022

@daniela_p ale treba zvolit v stiepenej forme , ako je napr active folic

silviaa
10. jan 2022

V prvom trimestri som brala kyselinu listovu 1000 a vit C Duolife

daniela_p
autor
10. jan 2022

@petkasaurus len mne ešte nebrali krv, že až v 12 týždni, čo som si myslela, že ni budú brať hneď aby zistili čo mám málo 🤷🏼‍♀️

petkasaurus
11. jan 2022

@daniela_p to ja som bola na inom vysetreni a tam mi zistili.. U gynekologa vit. D mozno za priplatok, netusim

orini
12. jan 2022

Ja osobne by som dalsiu kyselinu nebrala. Femibion ti staci. Ved predsa prijmes aj nejaku kyselinu cez stravu. Neprehanaj to.

daniela_p
autor
12. jan 2022

Ďakujem všetkým za rady 🙂 … nebudem to teda kombinovať, len mám taký pocit, že mi z femibione strašne zle na žalúdku od kedy som ho začala brať, neviem, či to je náhoda, ci ozaj to môže byť z neho

selena_luna
12. jan 2022

@daniela_p tak v 1.trimestri ti moze byt zle na zaludku aj zo vzduchu 😁

daniela_p
autor
12. jan 2022

@selena_luna bolo mi prvé dni, potom mi praveze bolo dobre 😁 a odkedy som si začala dávať Femibion je mi zle .. ale jasne môže to byť len náhoda

7eliska7
19. jan 2022

@daniela_ Ja som vymenila predražený femibion za jamieson prenatal. Pripájam obrázok na porovnanie

bubu1999
23. mar 2022

Beriem femibion 1 a 800vku kys.listovu. Kyselina listova nema na telo ziadny zly ucinok a jej nadbytok ak telo neprime, vyluci cez moč. Plus beriem vit. C, zinok a obcas multikomplex.