Femibion a ustupujúce príznaky

nikuska386
24. okt 2013

Ahojte baby, chcela by som poziadat o radu pripadne vasu skusenost. Od siesteho tyzdna tehu mi byvalo nonstop nevolno, cele dni som prelezala, bolestive vacsie prsia boli tiez. Teraz som v osmom tyzdni tehu, vcera som zacala brat femibion a dnes som sa zobudila ako iny clovek. V noci sa mi spalo zle ako keby som mala mierne zvysenu teplotu a po prebudeni skoro ziadna nevolnost aj prsia nebolia az tak, citim ich ale menej. Najskor som sa utesovala ze vitaminy pomohli a moja nevolnost sa zmiernila, ale potom som tu dost citala o zamlknutych potratoch a teraz mam strach ci moje babatko zije. Stretli ste sa niektora so slabnucimi priznakmi po vitaminoch?

carol1ne
24. okt 2013

@nikuska386 Ja som asi 2 tyzdne dozadu otvorila temu o uplnej a skokovej strate priznakov, ako napinanie, caste mocenie, unava, stalo sa mi to na konci 11 tt. Tiez som sa riadne vystrasila a zbehla k Dr. mimo poradne, rychlo kukla na male a pekne mu bilo srdiecko. Avsak existuju aj zamlknute, ja ti neviem zarucit, co nastalo u teba. Ak sa nedokazes sama ukludnit, radsej zbehni k lekarovi. Budes si asi musiet nieco vymysliet, lebo strata priznakov u lekarov nie je signal. Nastastie mam milu lekarku a urobila to pre moj klud. Kazdopadne, po 3 dnoch sa mi priznaky pekne vratili, hlavne nevolnosti a napinanie, mam ich stale a uz som v 13t+2. Drzim palce a daj vediet, ak sa dozvies, co ako.

nikuska386
autor
24. okt 2013

Dakujem za prispevok, asi predsa len zajtra behnem k dokimu a snad bude s malickym vsetko ok 🙂

simonkazga
24. okt 2013

@nikuska386 určite kludne choď za doktorom. Ja som sa celé tehu riadila výrokom: Radšej 10x zbytočne ako raz neísť a ľutovať po zbytok života. Ty musíš vedieť akého máš lekára, ak by ti sono len pre klud duše nespravil, tak mu trebárs povedz, že si večer zas mala trošku krvi na toaleťáku a hotovo. A moja úplne najsilnejšia rada znie: PRESTAŇ ČÍTAŤ H...DINY NA NETE!!!! Inak sa budeš celé tehu strachovať úplne zbytočne. Mám toho za sebou dosť: 2x hematóm s krvácaním počas prvého trimestra, odlúčenie placenty a hroziaci potrat v 13tt a nábeh na predčasný pôrod v 30tt - viem svoje. Kým som neprestala čítať všetky tie články a príspevky o tom, kto ako prišiel o bábätko tak som sa bála ísť na wecko či sa zas nerozkrvácam, keď mi bolo zle čakala som to najhoršie, keď som sa cítila super bála som sa zamlknutého potratu. Nerob to! Teš sa zo svojej fazuľky a ver svojmu telu! Držím palčeky a daj nám vedieť čo povie zajtra lekár 😉

nikuska386
autor
25. okt 2013

Velmi pekne dakujem 🙂 k lekarovi nastastie nebolo treba ist. Dnes sa mi vsetky priznaky vratili, dokonca mam pocit ze intenzivnejsie nez predtym. Asi by som naozaj mala prestat citat vsetko na nete a tolko sa pozorovat lebo sa zblaznim od strachu a fazulke ten stres urcite neprospieva. Este raz vam velmi pekne dakujem za odpovede 🙂

simonkazga
25. okt 2013

@nikuska386 super, teším sa s tebou 😀 uži si bezproblémové tehotenstvo 😀

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre