icon

Fotky z ultrazvuku v 6. a 7. týždni tehotenstva

26. nov 2024

Ahojte tehulky/mamina
vedeli by ste sem pridať fotky z uktrazvuku v 6-7tt?
Ja som pozerala na internete a samé blbosti mi to našlo, som veľmi zvedavá aké máte foto vy🙂 v piatok idem ku Dr, tak by som chcela vidieť, ďakujem 🥰

Strana
z2
mi.mimi
Dnes o 12:46
@vanesapeskova

@mi.mimi môžeš mi prosím ta vysvetliť ze gde presne ta to bolelo ? Lebo som uz mimo a nevjem čo robiť volala som ze mám ísť tam sa zbalit ze ak mam bolesti a ostanem tam do pondelka nevjem ci mám ísť zbytočne alebo nie .. ked nevedia co mi je zbytočne tam budem len lezat a čakať môžeš mi fotku poslať z bruska v tričku a ukázať prstom gde ta to bolelo ako si to mala? Mna to takto boli počúvaj ako máš pupok ešte vyššie troska a tam v strede aj troska na oravej strane aj na lavej nekedy mi to bije ked lezim na bokoch ma to cele brucho natahuje boli trha ... Kto vie či je to vazney alebo nevjem fakt som stoho mimo nevjem co mam robiť myslíš si ze mam ten isty prípad co ty bojim sa to zanechať.....

@vanesapeskova
Vyššie som písala kde to bolelo .
Ak máš takéto bolesti ,si tehotná akože načo toľko otázok a čakania??.véd sa zbaľ a chod keď aj zbytočne. Si tehotná, tu nejde len o teba ale aj o nenarodené dieťa. Ja cez soc.sieť., ti asi ťažko pomôžem, máš bolesti ,tehotná, preboha idem doktorovi.

Strana
z2