icon

Fyzická nervozita z tehotenstva

alyn
3. sep 2014

Ahojte,

som cerstvo tehotna. asi 4ty tyzden. posledny tyzden citim v tele strasnu nervozitu alebo ako to nazvat. neviem v svojom tele vydrzat. striasa ma, chvilu mi je teplo, potom zima ale hlavne ta nervozita. akoby som mala v zilach nejaku inu latku.. ako prvy den menstruacie, ale uz to trva skoro tyzden, nie uplne stale ale vacsinu casu.. par hodin denne.

bojim sa, ci je to normalne, lebo par známych co mam, hovori ze oni nic take necitili..

gyndovi som objednana, cakam na to ako na spasenie.

sonicka777
3. sep 2014

Nuž,to sú hormony... 😉 ja som treti krát tehotná a tiež som niekedy dosť nervozna a hlavne nesvoja...a teraz mám ešte aj dve deti,tak mám niekedy chuť všetko zabaliť a nezvládam nič...keďže ma trápia non stop nevolnosti... 😒 treba len vydržať... 🙂

alyn
autor
3. sep 2014

Dakujem, budem dufat ze to je ta tehotenska nervozita

cerez
3. sep 2014

Prvé týždne aj mne bola zima, bola som podráždená, unavená. Mala som chrípkový stav, herpes a kútiky na ústach. Potom prišli nevoľnosti. Je to všetko pod vplyvom hormónov. Podľa mňa je to normálne.

rybukatusenka
4. sep 2014

Som v osmom tyzdni a doteraz som bola neznesitelna pre seba aj pre moje okolie. Vysadzam teraz postupne hormony a uz druhy den citim ulavu. Z depresivnej zenskej je naraz mila stastna zienka, ktora je v pohode. Myslim ze hormony. Brala som duphaston. Ale dakujem mu za vela. Dufam ze uz to zvladneme bez liekov. Tak pevne nervy a klud to prejde..

zuja14
4. sep 2014

@alyn ja myslím, že to je normálne, ja som prvé týždne dokonca dostala herpes na pery. Telo sa proste mení a zvyká si na nový stav, to preto.

alyn
autor
6. sep 2014

:D uz mi je ovela lepsie, mala som to len 2 dni za sebou a keby to trvalo stale tak sa asi zjasim, ale uz je ovle lepsie. zostalo resp. pretransformovalo sa to len na "zaludok na vode" ale to je uplne v pohode. to zvladam :D

Dakujem za povzbudenie