Gestačný vak a zrazenina
Baby bola som pri gyn v 4+6tt a bol iba gestačny vak vedľa bola druhá bublinka ale na to mi povedal ze je zrazenina, povedal ze uvidíme o 2 týždne co z toho bude. Ale náhodou, nezmenila sa niektorej ta "zrazenina" na plod?
Bola som u gyn v 5+tt a taktiež, bol len gestačný váčok. K zrazenine sa neviem vyjadriť… držím palce!
Ahoj, naozaj si bola veľmi skoro, mne Dr. kázal prísť až v 10 - tom týždni, vtedy už niečo uvidí naisto, skôr je to vraj zbytočné a ženy sa potom len stresujú. Jasné, závisí aj od kvality ultrazvuku, ale aj tak by som skôr ako v 8 tt k lekárovi nešla. Chápem prípady, keď boli predchádzajúce tehotenstvá neúspešné alebo problémové, tam je to namieste ( lekár môže predpísať lieky na podporu a pod.) ale inak nie...veď to bábätko tam bude aj o 2-3 týždne, neutečie nikam 😊
@danyelia ja som zavolala ze nech ma objednajú aby som vedela kedy prísť a dali mi taky dátum, takže ja sama som sa tam nepchala 🙂
Chápem, každý lekár to má asi inak 🤷♀️, mňa pri prvom tehotenstve (mám už 4 deti) rovno otočil vo dverách, že tak skoro ma ani nevyšetrí...Ale držím palce, nech je všetko v poriadku 🙂
V 4tt ani nič iné vidieť nemohol. Volala si mu zbytočne skoro za termín. Zbytočne budeš 2 týždne v strese či z toho niečo bude a to o 2 týždne ešte stále nič nemusí vidieť. Srdiečko môźe biť kludne až v 8tt čiže o mesiac.
@lalenka33 ale ja som nevolala aby mi hneď dali termín, ja som chodila k svojej gyn ale nebola dobrá tak som im zavolala ci by ma vzali aj oni a oni mi povedali hneď že o týždeň aby som prisla
Ja som mala tiež dve bublinky, tiež som bola asi v piatom týždni. Na ďalšej kontrole tam bol už iba jeden váčok už aj s plodom.

ahoj, poviem len tolko, bola si velmi skoro, tazko povedat. uz len pockaj tie dva tyzdne a uvidis.