Gestačný vak je v 5. - 6. týždni dlhý a úzky
Ahojte. Zakladam novu diskusiu pretože som tu nič na túto tèmu nenašla. Ked som bola naposledy u dr bola som medzi 5-6 tyždňom.. a na ultrazvuku bol gestacny vak aj so žltkovym vakom ..ale gestačny vak bol dosť dlhý a úzky .. nemáte s tým niektorá skusenosť. za pár dní idem znovu k dr ale nemôžem už kvoli tomu ani spávať.. teraz som 7tt +4d .. Budem vďačná za každú jednu skusenosť
@ivanya to mi nieco hovor,ja som sa pri lekarovi dokonca rozplakala ako sa bojim toho uzv,,,,predtym som mala potrat v 6tt
@ivanya kazdopadne drzim palce 🙂
@martinka4211 Ja tiez v 5tt z umeleho. Ale teraz si hovorim, ze je to ina situacia, ze to bude OK, teraz som prirodzene.
@ivanya preukaz nemam to je len ten obal zatial do toho mi dala kartičku sestrička že kedy mam dojst na prvu tehu poradnu a na krv a moč knižku eše len dostanem ale ešte neviem kedy 🙂 ale tešim sa hrozne... inak to je normalne že za foto s utz sa plati alebo to má len moj gynekolog že si vypytal dve eura? .. ale mam neksutočnu radosť 🙂)
Inak podla poslednej ms mam byt v 7tt+5d .. a podla utz som 7tt+1 cize aj ja som mala posunutu zjavne ovulku
@ivanya ten stres tam bude vždy, ja idem budúci týždeň a som v strese, či tam to bábätko stále bude 🙂 (rozumej, či bude živé a zdravé). Čítala som jeden dobrý článok, že ak už bije srdiečko, riziko potratu sa blíži len k 5%....čo je fakt malá šanca, no ale ako má človek vedieť, že patrí k tým šťastným 95%? 🙂)
@iwka242 Inak tie hormony su hrozne. Ja mam v noci chut muza zmlatit, ked ma zobudi chrapanim, neznasam ho za to, a mam hrozne nervy. Cez den by som ho zas zjedla od lasky, medzitym revem nad nejakym prispevkom na fejsbuku, ked mi je zle tak som zufala, ked mi je lepsie, tak zas riesim ci je vsetko ok. No pekna troska psychicka zo mna bude :D
@iwka242 vobec nie je zac, ja som takisto stresovala kvoli tomuto, tak som presne vedela, ako ti je a silno dufala, ze to u teba bude tiez OK, psychika je svina a mysliet pozitivne je to najlepsie pre babo, hlavne je, ze je vsetko ok, tak uz sa len tesit a uzivat si krasne tehulkovanie 😉
@ivanya presneeeee mne mm chudak furt smrdi som už z toho na nervy a aj on lebo furt sa chodi umyvat :D a co sa tyka chrapania tak kolkokrat už až na nevydržanie a ide ma dotrhať od jedu :D a ešte nedajboh ked sa prekotúla na moju stranu postele a ja si potom ani lahnut neviem :D ale zzvyknem ho vždy plesknúť po pleci nasrana jak bengalsky tiger a potom sa robim že spim :D asi som fakt neni normalna :D a co sa tyka plakania tak ja som sa minule rozplakala lebo som išla na aute doktorovi a išla sanitka a všetky auta sa samozrejme uhli a ja revy jak male dieťa lutostivè že bože to bolo akè peknè a plakala som :D a moj sa len dusil od smiechu ze pane bože co som si to ja zobral za blazna :D

Ja idem v piatok na utz, a som teda v riadnom strese...