icon

HCG 2050 a na sone nič nie je vidieť

zuzj33
3. máj 2018

Ahojte, som tu nova. Minuly tyzden mi moj gyn. potvrdil tehu z krvneho testu hcg 127. V utorok 1.5. som zacala spinit, utekala som na pohotovost do Ruzinova.Prijali ma s tym,ze na sone nic nie je vidiet a ze to moze byt bud prebiehajuci potrat alebo mimomaternicove. HCG 1269 v den prijatia. Dnes 2050 ale na sone stale len male nieco na zaklade coho mi stale nevylucili mimo.Rodinny priatel gyn. s 25 rocnou praxou mi povedal,ze tam este nic vidiet byt nemusi a ze by mi mali dat dhupaston a ascorutin na zastavenie spinenia. Oni mi tu odmietaju cokolvek dat, lebo ze nebudu podporovat “zle tehotenstvo”. Som uplne zufala lebo mam pocit, ze by boli najradsej keby som do rana spontanne potratila aby mali odpmna pokoj a vobec neberu do uvahy moznost,ze by to mohlo byt ok. Na spinenie/krvacanie mi povedali,ze nevedia odkial a preco krvacam...co mam robit?Mam sa dat previezt inam?Kam?Inak podla ms som 6tt+3 ale realne podla hcg niekde v 4-5 tt Dakujem 🙏🏼

Strana
z2
niccolle
2. dec 2018

@alobalka a ovuláciu si mala v strede cyklu, či posunutú, lebo ja som mala pravdepodobne hneď po menštruácii, hcg mám už vysoké stúpa mi rýchlo len je ešte zavcasu asi aby bolo niečo vidno

sussah
17. nov 2022

@maela1985 ako malo vam rastlo HCG?

Strana
z2