icon

Hnedý vytok v 1. trimestri

xeninkaa
16. júl 2018

ahojte baby včera večer som si vsimla na wc ze na spodnom prádle mam hnedy vytok ale vôbec ne krvácam isla som ihneď na pohotovosť a tam mi robili odbery na zápal a hcg ze všetko je v poriadku a ultrazvukk všetko v poriadku ale bojím sa oni nic nepovedali co to môže znamenať?

summergirl
16. júl 2018

@xeninkaa ahoj, ja som mala skoro celý prvý trimester svetlo-hnedy výtok. Vždy som to spomenula na poradni pre istotu, ale vždy bolo všetko v poriadku a lekár mi povedal, že to je z toho ako sa maternica rozťahuje a môžu popraskať mini vlasocnice a takto sa to prejaví, ale je to vraj bežné. Pre istotu by som, samozrejme, išla k svojmu lekárovi. Zlaté pravidlo počas tehotenstva - radšej ísť zbytočne ako niečo podceniť 🙂

xeninkaa
autor
16. júl 2018

@summergirl ďakujem krásne ano idem uz na štvrtok som objednaná

luxikate
16. júl 2018

@xeninkaa ak si tehotna tak asi malo progesteronu mas,ja som to tiez mala,bral som duphaston do 12tyz

xeninkaa
autor
16. júl 2018

@luxikate ďakujem moja

xeninkaa
autor
16. júl 2018

@summergirl
@luxikate a pomohlo to?

luxikate
17. júl 2018

@xeninkaa ano, ja som chodila aj na injekcie,yalezi ze preco je ten vytok,ak je plod v poriadku rastiea aj akcia,tak tam je nedostatok progesteronu,ten potomv 12 ty uz tvori placenta,,

xeninkaa
autor
Autor odpoveď zmazal
maco231
2. aug 2018

@xeninkaa to ti takéto vyšetrenia spravili na pohotovosti ? Ja mám tiež výtok slabo ružový . V noci som bola na pohotovosti , pozrel ma len tým zrkadlom, že veď nekrvacam.. vravím ja nekrvacam, mám len výtok ako vždy pred menzesom. A on že no tak sa spustí .. ja že či tam niečo hrozí a on,že ano ved môžete potratit a ešte sa tak zasmial ako keby som dala nejakú sprostu otázku .. to som si až teraz uvedomila.. a poslal ma domov ..
mama mi volala , či mi spravil aj sono .. ja že nie ..
A čo mi odporučil sa pýtala , či mám oddychovať alebo čo .. vravím nič nič vôbec nič 🤷‍♀️
Hneď som o čosi “kludnejsia” 😒😒 som 5+4

xeninkaa
autor
2. aug 2018

Hej to musíš fakt odychovat a hore nohy na výšku ja mam už 9tt a všetko ôk len aj ja som mala ten hnedy vytok a ten ruzovy hm neviem ale možno ešte sa ukázal ten posledný menštruačný niečo zvikol

xeninkaa
autor
2. aug 2018

@maco231 skus odychovat