Hnedý výtok v 6. týždni tehotenstva. Čo to znamená?
ahojte dnes som bola na wc a vsimla som si ze mam hnedasty vytok som v 6 tyzdni tehotenstva co to znamena ??dakujem
chod ku dr. u mna takto zacal potrat nechcem strasit ale pre svoj klud.drzim palce.
Aj u mňa to bol začiatok potratu...
@barborka27 ak sa smiem spytat, ten hnedy vytok bol nejaky husty alebo len kvapky?
@misel711 ahoj,bol taky pol na pol,polo husty,uz si to moc nepamatam,ale 1 x sme tak o babo prisli ☹ a 2 x som to mala tiez,cize stres panika,cele tehu som prelezala,teda okrem 2 mesiacov,rodila som o mesiac skor a poslednych 71 dni som lezala v nemocnici,ale malinky je medzi nami,zdravy,usmiaty a upistanyyyyyy 😉 mas aj ty vytok?
@barborka27 mala som takr dve kvapky bledohnede.. ale inak nic... Strasne sa sledujem teraz ale tak dufam ze to bude v poriadku... O tyzden idem na nejake vacsie odbery a sono tak duuufam ze vsetko bude ok a dostanem knizku 🙂
silno drzim paste,nech je vsetko ok,ale ak sa ti to nahodou bude opakovat,tak chod k dr,ja uz si tetaz vravim,ze istota je gulomet a pri babetku je to uuuuplne trefne,pri druhom babetku,ked som mala prvu kvapku tak som letelaaaaaa na pohotovost 😉 o tyzden mi napis info,budem cakat 🙂
@evvkaa Ahoj, mne sa presne toto stalo v stredu, tiež som v 6týždni, raz hnedý výtok a nič, bola som v piatok u lekára, tiež povedal, že je všetko OK, ale ak sa to bude opakovať tak do hodiny mám byť v nemocnici, lebo to môže byť aj začínajúci potrat.... Tak len dúfam, že sa to už nezopakuje.
baby viete niektora poradit?ja som bola vcera prvykrat v poradni , som v 6tt a srdiecko nam uz bilo, dnes ked som isla na vecko a utrela som sa trosku hlbsie tak som mala hnedkasty vytok.Myslite ze to moze byt vazne alebo to moze byt zo vcerajsieho sona co mi robil z vnutra?mam mu zajtra zavolat alebo tam zas ist?
@anny1984 jasne , ja mu zavolam rano, nemam bolesti len take ako stale obcasne pichnutie na oboch stranach ako od zaciatku tehu.ked som mu vcera vravela ze som mala podobny po styku nic nepovedal.bol len taky hnedkasty - to moze byt stara krv si myslim.ae zavolam mu hned rano dakujem za radu
@barborka27 ahoj.a.ako.príšlí.nato.dr? ☹
@paxpace ahoj,ako naco prisli?
..že.už.níeje.nežíje
Dievčatá čo ste mali nariadený kľudový režim kvôli krvácaniu na začiatku tehotenstva - je niečo, čo môžem cvičiť ? Bolí ma totiž z toho ležania chrbát (mala som s ním chronické problémy aj pred tehu). Normálne mi uľavujú brušáky, chôdza do kopca - nič z toho asi nie je dobrý nápad... Poradíte ?
Ahojte v sobotu som si robila tehotensky test a ukazali sa mi dve palicky..velmi sme sa potesili kedze o babo sa snazime uz dva roky...u lekara som este nebola kedze nepracoval a mam tam ist teraz v piatok...vcera vecer ma zacalo viac boliet brucho ako keby som mala dostat menstruaciu a dnes rano som bola na toalete a ked som sa utrela tak som mala hnedy vytok...zacinam mat strach co myslite moze to byt nieco vazne???
Ja som krvácala celý prvý trimester. Mala som v maternici zrazeninu krvi.
@katkasofi ahoj..takze som skoncila v nemocnici...hned v prvy den jak som prisla ma oboznamili ze mozem potratit..ze nevyzera to dobre...v nemocnici som este par dni krvacala..o 4 dni mi spravili ultrazvuk a lekar mi povedal ze sa zmylil a ze sa mi velmi ospravedlnuje ale ze naso babo rastie...velmi som sa potesila..tak dufam ze sa nam uz nic nestane a ze bude pekne rast ...zajtra idem na dalsi ultrazvuk tak som zvedava co mi povie dufam ze bude vsetko ok a ze nas uz konecne pustia domov..
ahojte baby, vo štvrtok idem k dr, ale aj tak sa spýtam aj vás 🙂 vo štvrtok 18.7. mi vyšli pozitívne testy, od piatku ma bolí bruško ako na menzes. V nedeľu v noci som sa zobudila na hrozné kŕče, šla som na wc a keď som sa utrela tak na papieri bol kúsok krvi, ružovkastej, ako posledný deň krámov keď sa už len "dočisťujem".... na druhý deň som sa tu dočítala,že to môže byť maternicou,tým,že sa naťahuje teraz. No včera sme s drahým trošku "vystrájali" a opäť bolo kúsok krvi na papieri. Jasné že to spomeniem aj dr,ale chcela som aj váš názor. A mám taký žltkastý výtok,dosť hustý :/ žiadne bolesti,svrbenia ani nič, len to bruško sem tam zabolí.

rano po toalete som sa utrela a videla som hnedy vytok ale taky jemny som asi v 8 tyz. ale na spodnom pradle.nic neni a neviem ci nemam zapal bo ma zo spodu pali neviem co spravit