Hnedý výtok v 6. týždni tehotenstva. Čo to znamená?
ahojte dnes som bola na wc a vsimla som si ze mam hnedasty vytok som v 6 tyzdni tehotenstva co to znamena ??dakujem
Ahojte potrebujem radu som v 6 tt mam oranzovi vytok uz treti den a pred chvilou som si tam nasla krv prosim poradte co mam urobyt idem zajtra k lekarovi ale mam strach
Dievčatá prosim Vas chcela by som sa spytat pre kamarátku. Je tehotná, posledná menstruacia 22.9., vcera bola na sone, tam ju najprv nastrasili, ze nic nevidno, potom ju zobrali este na jeden ultrazvuk, ze ok, ze vacok tam vidno, ale ze je to ako v 6.tyzdni tehotenstva, budúci tyzden ma ísť znovu na sono.... Ci je vsetko ok, kedze podla dátumu by mala byt v 8.tyzdni.
Ale od rana ju pobolieva bruško, akoby mala dostať menštruáciu, síce sme čítali, ze to je bežne, ze sa rozťahuje maternica, ale ma aj taky výtok, sem tam hnedasty... Ja si myslim ci to nie je z toho sona, ved ked ju vyšetrovali odspodu, moze mat nejaku cievku prasknutú, ale co ma robit? Jej lekárka ju objednala pred 2 týždňami az na 24.11., nechcela jej zobrať ani krv, ze to uz nerobia (ja som jej hovorila o tej krvi, nech jej skontrolujú HCG), vcera bola na sone v ružinovskej, po známosti, nech ma aspon istotu ze je tehotná... A teraz toto...
@bubulacka Ahoj, no podla tvojich informacii to dobre nevyzera. Mohol byt datum pocatia posunuty, to je jedna moznost. Druha je ta horsia a to, ze sa z nejakeho dovodu embryo neuchytilo, resp. prestalo sa vyvijat a telo si s tym poradi same. Hnedy vytok, bolesti ako na menzes a 2tyzdne rozdiel v takomto skorom stadiu je bohuzial v drvivej vacsine predzvestou samovolneho potratu. Ale netreba vesat hlavu, je kopec zien, co si tym presli (aj ja) a otehotneli znovu.
Zatial nech pocka, ako sa to vyvinie. Ak zacne velmi silno krvacat, tak treba ist pre istotu do nemocnice.
@bubulacka zo sona ten vytok urcite nieje.sice v tehotenstve je vsetko prekrvene, ale keby jej praskla cievka tak je to slabsia krvicka.moze to byt aj spojene s uhniezdovanim ale aj tym, ze sa to proste stava.ja som mala na zaciatku stale vytoky ale nastastie to uz ustalo.ale ak je v 8tt tak by mal byt vidiet uz aj plodik.
@bubulacka treba mysliet pozitivne.mohlo sa stat, ze ovulacia prebehla neskor a preto ten rozdiel.netreba mysliet hned na to najhorsie.mozno uz ked pojde nabuduce tak tam uvidi krasnu bodocku.budem drzat pastiky.hlavne treba mysliet pozitivne a neprivolavat si zle myslienky.drzim pastiky.ja som tiez mala v 5tt hnedy vytok a neznamenalo to nic a uz mame skoro polovicku za sebou.
@bubulacka je mi to uprimne luto, zazila som to vo februari a bohuzial sa niekedy deju veci, ktore mi nedokazeme ovplyvnit.bohuzial to tak bolo dane a kamaratke prajem aby sa co najrychlejsie z toho vsetkeho zotavila aj ked to bude urcite tazke, ale teraz je dolezite aby svoj smutok a zial prekonala a dala sa hlavne do poriadku.a nech nezabudne na to, ze vsetko zle je na nieco dobre.mozno to pochopi casom, ale niekedy sa musi stat zle aby potom prislo aj to dobre.viem to podla vlastnej skusenosti.vo februari som prezila MA a teraz sa tesime na naseho drobceka, ktory mi krasne rastie v brusku.treba verit, vela stastia prajem.
Ahojte dievcata ja mam tiez problem taky isty zistila som ze som tehotna a v tom asi tyzden na to som zacala krvacat rychlo som utekala ku gyne povedala ze je to bezne v 1 trimestri....a na sone bolo vidno malinke ale estenam nebije srdiecko lebo som bola v 5tt. Na to potom v stredu silnejsia krv zlakla som sa a hned utekala nagyne kde mi doktorka nasadila Pn klud na lozku duphaston a ascorutin a tlak som mala 150/100 asi som sa zlakla tak som dostala aj magnezium teraz lezim a krvacanie prestalo iba sem tam malinko vytok ....brali mi aj krv ci stupa Hcg alebo ci som potratila a stupa nam rychlo tak dufam ze vsetko bude Ok co si myslite o tom ??? Kontrolu mam az 29.12. Ta neistota je zla....ci je malinke v poriadku poradte mi co si kupit test??? 🙂
Ahojte baby.Som v 13tt v stredu 31.12.2014 sme boli na prvom sone vsetko bolo ok babatko rastie jak z vody.Lenze dnes som spozorovala taky hnedsi vytok.Mate niektora skusenost s tymto?Len prosim vas nehovorte ze mam ist k doktorovi lebo tu v UK ma doktor uplne odpinka.Takze vazne potrebujem radu ci sa mam strachovat,alebo zachovat klud.Fakt dakujem moc
@emma1987 ahoj nie je to sranda, kazde spinenie alebo krvacanie je v tehu dovod navstivit lekara....nechcem ta strasit moze to bit len nejaka prasknuta cievka po namahe, hematon alebo hocico, urcite vyhladaj lekara a nenechaj sa odbyt...
ja som takto mesiac dozadu potratila, tiez vo stvrtok som bola v poradni vsetko ok a v pondelok som zacala spinit a u lekara mi povedali ze prestalo bit srdiecko......ale kazdopadne nemusi to znamenat to iste........urcite chod.
Ahojte, som už úplne zúfalá,uz dlhšie chodím po doktoroch,nevedeli prísť na to co mi je,nakoniec zistili,že som tehotná,mali podozrenie na mimomaternicove, ale našťastie je to normálne tehotenstvo o ktoré sa snažíme už dva roky. 15.3. Som bola na vyšetrení,Dr. napísala do správy, Gs priemeru 17 mm ako 6+4, naznačeny embryonalny pol.... CL veľkosti 11x13 mm.hcg 30777. Povedala ze, uvidíme ako to bude pokračovať,že kontrola o tyzden,... Slabo som splnila asi týždeň pred kontrolou...16.3. Som začala mať hnedý silný vytok,bola som na pohotovosti,kde mi sestrička vynadala,že s takou,, hlúposťou, tam hneď bežím. Dr.ma vyšetrila a povedala mi,že nevie čo to je...v správe uvádza toto: UVZ-TVS: in utero 1 GS, veľk.21mm odp.7+0TT.,1 YS veľk. 5mm,naznačeny embryonalny pol,bez evidencie pulzacie,bez Eo hematonu,adnex. oblastí bilat., bez. echopatologie,pravé ovarium s v.s. CL, CD. Bez voľnej tekutiny....
Včera 17.3. som špinenie nemala,dnes ráno zase a dosť silné.... Na pohotovosť mám prísť len v prípade bolesti alebo silného krvácania... Ako som už úplne hotová,nemáte niekto podobnú skúsenosť???
@ellizabeth Ahoj som v 7.t.t a vutorok rano som začala spinit.Veľmi som sa zľakla. Kŕče som nemala. Isla som k doktorke.Urobila mi sono a videla som uz aj babo a ako mu bije srdiečko.Povedala,že všetko je o.k.Som na pn a dodnes som okrem duphastonu brala aj ascorutin,ale mám naň alergicku reakciu,tak ho musim vysadiť. Musím ležať a nemám zdvíhať nič ťažké. Držím palce!
ahojte baby ja mam stym tiež takyto prolem od začiatku tehu mam ten hnedy vytok .Lekar mi napjrv nasadil duphaston a kyselinu listovi o tyžden neskor ascorutin kedže som na ascorutin alergicka tak som ho musela vysadit.ten vytok stale mam aj ked som už v 9 tt.lekar nato nič nepovedal vraj ak babatko rastie a srdiečko bije je to uplne všetko OK.A vraj aj kto nieje červena krv tak sa nemam ničoho bat.A uživam len vitaminy LadeeVita. 🙂
Caute holky,tak nepodcenujte ziadne spinenie,ani slaby hnedy vytok..Ja som hned po prvom spineni utekala k doktorovi,nasadil mi duphaston a kazal kludovy rezim..Tyzden som vylihovala a dnes ked som prisla na sono,v 7tt tak verdikt znel potrat a zajtra kyretaz..a dvojicky:(Takze babule nebrat ani spinenie na lahku vahu..nemusi to znamenat nic,ale clovek nikdy nevie..prajem vela stastnych tehuliek,nech Vam to dopadne lepsie ako mne.
Ahoj baby poprosim vas o radu apomoc som v 5 tt a mala som take svetlo hnedaste spinenia len ket somsa utrela ale na gatkach som nemala nic ani kvapku len ket somsa utrela alevelme velmi troska mala som ho asi 4 alebo 5 dni tosom bola okolo 3. 4 tyzdne ale uš ho nemam co to moze biť tak sa bojim ☹
Jedinu spravnu odpoved na Tvoj vytok Ti da Tvoj lekar. Kazda z nas ma inu skusenost. Ja som vo februari v 6tt spinila a o dva tyzdne bol koniec. Aj s Duphastonon. V maji sa situacia zopakovala, zacala som spinit v 6tt, dokonca sa objavil hematom, no nastastie sa to skoncilo inak 😉 dnes zaciname 20 tyzden 🙂 drzim Ti prsty!
@nikaeli dakujem vieš čo ja uš ho ani nemam vobec odkety mama prist ms 14.8 tak v ten den skončil a uš ho nema asi 4 dňi alo tonebolo vobev ze silne len troska velmi troska ket som ma ale som uš spokojna lebo ho uš nemam odkedi mala prist ms to preslo uš4 dni a 4 dni nemam 🙂 a som v 5 tt teras

@lussy3107 ešte dobre že si išla... Už ťa pustili? Dúfam že ste s malickym ok...