Hodnota 162hcg 4+5tt
Máte niekto skúsenosť? Čo z toho potom bolo? Spontanny potrat? Mimomaternicove?
@mimka11111 nemohla. Vzhľadom na pozitivný test viem kedy asi došlo k oplodneniu. Viem, že potratím, len sa strašne bojím mimomaternicového.
@zuba1987 ja som mala biochemické posledné dva mesiace, dúfam, že teraz to bude znova ono....len s trošku dlhším trvaním.
@blontimka @blontimka ahoj, mms asi myslela menzes... pri mimo by si mala pichave bolesti na strane v podbrusku a tmavo cierne spinenie.. aspon tak mi vtedy povedali... ze to by som skoro v 5tt uz mala tieto priznaky... kedy ides opat na krv?... ja som bola tusim o 2 dni, kleslo na 40hcg... a po tyzdni kleslo pod 2hcg.. o 2 dni prisla ms a bolo prec... ze sa to stava casto.. ale ak to mas 3x isla by som lekarovi aby ta poslal na vysetrenie... genetiku, zrazanlivost a tak... lebo 3x nie je urcite bezne...
Zial aj u mna to bol potrat. V 5tt som zacala krvacat. Hcg bolo okolo 250, potom kazdy den nizsie.
@zuba1987 ja som bola už na vyšetreniach. Aj muž mal už podrobný sg. Vsetko mame ok. Su to vraj nahody.
Mala som anembryomylu,missed... A po MA kyret.. od kyretu 2x biochemicke... tak som vypila 2,3 poháre alchemilky a účinkovala.... vyzerá že zahniezdilo lepšie ake stále slabo... teda DÚFAM ŽE mám len dlhšie biochemicke. Skúsim vypiť viac pohárov alchemilku.
@blontimka ze moze posobit relaxacne na maternicu, ze ju uvolnuje nejak, a vajko vypadne. tutok o tom pisali. neviem ci to je pravda, ja som nevedela, pila som cely cas a vypadlo. tak uz pijem iba 14 dni. od menzesu po ovulku. teda ja mam ovulku neskor ale pijem 2 sacky 14 dni.
tutok som nasla clanok
https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/ako-pit-alchemilkovy-caj/
Ahoj, my sme sa snažili ešte len poprvé. Konečne môžme ( mala som zdravotné problémy po autonehode). Konecne mi vysadili všetky lieky. Ale dlllllho som túžila a snívala o tom. Už vyše roka, len som musela čakať.
@blontimka mms je menzes a tiež viem tak,že alchemilka sa má piť len do ovulácie, ......potom vraj spôsobuje sťahy maternice, čo v prípade otehotnenia nie je dobré....

@blontimka ahoj a nemohla sa ti posunúť ovulka? Ja som mala v čase mms 283.