icon

Hodnota 162hcg 4+5tt

blontimka
4. júl 2018

Máte niekto skúsenosť? Čo z toho potom bolo? Spontanny potrat? Mimomaternicove?

mimka11111
4. júl 2018

@blontimka ahoj a nemohla sa ti posunúť ovulka? Ja som mala v čase mms 283.

zuba1987
4. júl 2018

@blontimka ahoj. ja som takto mala a bolo z toho iba biochemicke tehu... same odislo .. ms mi meskala dokopy asi 14 dni.

blontimka
autor
4. júl 2018

@mimka11111 nemohla. Vzhľadom na pozitivný test viem kedy asi došlo k oplodneniu. Viem, že potratím, len sa strašne bojím mimomaternicového.

@zuba1987 ja som mala biochemické posledné dva mesiace, dúfam, že teraz to bude znova ono....len s trošku dlhším trvaním.

danicabbb
4. júl 2018

@blontimka prečo si hneď myslíš, že potratis to ti povedal už aj dr?

blontimka
autor
4. júl 2018

@zuba1987 čo je vlastne mms? Akože keď si mala mimomaternicove? Ako ti nan prišli?

blontimka
autor
4. júl 2018

@danicabbb 162hcg v 4+6 je zial malicko..Nie som naivna. Beriem to racionálne...A rada by som ten potrat urýchlila....už nech to mám za sebou....

danicabbb
4. júl 2018

@blontimka ach jo ja sa tiež obávam mám dosť bolesti a ráno sa mi zdal test slabší

zuba1987
4. júl 2018

@blontimka @blontimka ahoj, mms asi myslela menzes... pri mimo by si mala pichave bolesti na strane v podbrusku a tmavo cierne spinenie.. aspon tak mi vtedy povedali... ze to by som skoro v 5tt uz mala tieto priznaky... kedy ides opat na krv?... ja som bola tusim o 2 dni, kleslo na 40hcg... a po tyzdni kleslo pod 2hcg.. o 2 dni prisla ms a bolo prec... ze sa to stava casto.. ale ak to mas 3x isla by som lekarovi aby ta poslal na vysetrenie... genetiku, zrazanlivost a tak... lebo 3x nie je urcite bezne...

pininka
4. júl 2018

Zial aj u mna to bol potrat. V 5tt som zacala krvacat. Hcg bolo okolo 250, potom kazdy den nizsie.

zuba1987
4. júl 2018

@blontimka 162 je malinko ale nie je to beznadejne... ja som mala 4+2 hodnotu 167 a vravela mi ze je to malinko ale v norme... hlavne aby stupalo... nevesaj hlavu... musime verit

zuba1987
4. júl 2018

@pininka to je mi luto... a potom ako? podarilo sa potom? ci to bolo teraz niekedy?

blontimka
autor
4. júl 2018

@zuba1987 ja som bola už na vyšetreniach. Aj muž mal už podrobný sg. Vsetko mame ok. Su to vraj nahody.
Mala som anembryomylu,missed... A po MA kyret.. od kyretu 2x biochemicke... tak som vypila 2,3 poháre alchemilky a účinkovala.... vyzerá že zahniezdilo lepšie ake stále slabo... teda DÚFAM ŽE mám len dlhšie biochemicke. Skúsim vypiť viac pohárov alchemilku.

zuba1987
4. júl 2018

@blontimka ja som citala ze alchemilka sa moze iba do ovulacie... ze potom uz sa nema pit..

zuba1987
4. júl 2018

@blontimka to je mi moc luto😢 je to nespravodlive, musime to nejak zvladnut, snad sa aj my dockame

blontimka
autor
4. júl 2018

@zuba1987 Prečo?

zuba1987
4. júl 2018

@blontimka ze moze posobit relaxacne na maternicu, ze ju uvolnuje nejak, a vajko vypadne. tutok o tom pisali. neviem ci to je pravda, ja som nevedela, pila som cely cas a vypadlo. tak uz pijem iba 14 dni. od menzesu po ovulku. teda ja mam ovulku neskor ale pijem 2 sacky 14 dni.
tutok som nasla clanok
https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/ako-pit-alchemilkovy-caj/

hubinka17
4. júl 2018

@blontimka ja som mala v 6tt 30hcg a mam krasnu dceru

blontimka
autor
4. júl 2018

@hubinka17 ale si mala posunutý pvulaciu, či?

hubinka17
Autor odpoveď zmazal
hubinka17
4. júl 2018

@blontimka ano, podla vsetkeho o tyzden a viac.

blontimka
autor
4. júl 2018

@zuba1987 ďakujem pekne. Si zlata. Dnes mi merali hcg a padlo zo 162 na 108 za 24hodin. Strašne sa teším, že rychlo pada... mmt je pre mňa obrovský strasiak.

blontimka
autor
4. júl 2018

@hubinka17 ja nie, ale ďakujem si zlata ♡

zuba1987
4. júl 2018

@blontimka aspoň že tak. Ja som si povedala že keď už to nemá byť zdravé trhu, aspoň že to nie je mmt. Ale teda mrzí ma že sa neudržali. Musíme skúšať ďalej. Raz to vyjde. Ja ešte nemám žiadne bábo, o to je to pre mňa horšie. Drziiiim palce nabudúce.

blontimka
autor
4. júl 2018

@zuba1987 presne tak. Mmt je podľa mňa najhoršia forma potratu. Budem ti držať palce, ako dlho sa uz snažíte?

zuba1987
4. júl 2018

Ahoj, my sme sa snažili ešte len poprvé. Konečne môžme ( mala som zdravotné problémy po autonehode). Konecne mi vysadili všetky lieky. Ale dlllllho som túžila a snívala o tom. Už vyše roka, len som musela čakať.

mimka11111
4. júl 2018

@blontimka mms je menzes a tiež viem tak,že alchemilka sa má piť len do ovulácie, ......potom vraj spôsobuje sťahy maternice, čo v prípade otehotnenia nie je dobré....

pininka
4. júl 2018

@zuba1987 ano, potom sa podarili tri a uplne v pohode. Ale strach ostal vzdy.