Ide o mimomaternicové tehu, ak špiním?
Ahojte tehuľky prosím mám otázočku som cca v 5tt a na vyšetrenie idem až 29.1. Na prvé vyšetrenie,nemám žiadne spinenie môže sa mi stať že by to mohlo byť aj nedajbože mimomaternicové tehu.?? Ďakujem
@bambulienka25 lebo stále mám obavy a už sa neviem dočkať ci je všetko v poriadku 😔kedze to je moje prvé tehu
@bambulienka25 ja len že či sa to môže stať keď zatiaľ nemám nejaké problémy
@bambulienka25 och už nech je 29teho.
Ak si v piatom týždni to by si už mala mať dosť vysoké hcg možno by si mala už aj bolesti myslím keby to bolo mimo ja si myslím že že nie ..hlavne kľud stres ti nerobí dobre
@noellka9 ja som mala mimomaternicove a ver mi, ze by si o tom vedela. Mala by si velmi velke bolesti na jednej strane podbruska (pretoze vajicko by sa zaseklo v jednom z vajcovodov) a krvacala by si. Z toho co pises to isto nie je mimomaternicove. Drzim palce
@lubiss trochu sa mýliš, bolesti by boli, až keď by praskol vajcovod, mne MMT zistili až v 7tt a vôbec nič ma nebolelo
@zuzana111984 to ma mrzí dúfam že to dopadne dobre
@noellka9 jaaaj, to bolo už pred 5-timi rokmi 😅, myslím, že sa nemusíš báť, buď rada, že nemáš špinenie ani krvácanie, vtedy by to mohol byť problém
Pokiaľ máš v poriadku vajcovody nemáš dôvod na mimomaternicové teho, i keď ani to to na 100% nevylučuje. Ja som bola na vklad 21.2 asi po týždni som začala spinit. Na prvom vyšetrení sa embrijko v maternici neukázalo, len stúpajúce HCG svecilo o tom ze teho som. Kým sa to embrio "našlo", že kde je (a to som už bola 4 dni v nemocnici na pozorovaní) tak na laparke som skoncila 23.03,. dovtedy ma nič nikde nebolelo. Pichať na ľavo ma začalo až deň pred laparkou. To som bola už v 8tt. Každe jedno teho prebieha inak nedá sa to nijako predvídať. 😊
@gabika42252 dúfam že sú vajcovody v poriadku.uvidim 29teho
@noellka9 presne tak, dovtedy kľud a pokoj😊

Ja som ziadne spinenie nikdy nemala a mam tri deti.