Je bezpečné farbenie vlasov v 1. trimestri?
Ahojte mamičky, farbili ste si vlasy v 1.trimestri? Totižto mám na piatok konečne termín po polroku a medzi časom som otehotnela :D Zvažujem či nebude lepšie len tónovanie, alebo neviem ako veľmi sú škodlivé tie dnešné farby 🙈
@anonym_autor ja som bola farbit vlasy, melirom, na konci prveho trimestra a vsetko je aj bolo ok, farbim vlasy pravidelne, bola som aj v tretom trimestri tesne pred porodom, nemala som ziadnu alergicku reakciu nikdy, ani pocas tehotenstva🙂
Kludne sa porad vopred s kadernickou, mne povedala, ze dnesne farby su setrne, a melir mi aj tak nedava ku pokozke hlavy, ale je tam nejaky odstup cize je to ok🙂
@anonym_autor ja som bola farbit vlasy, melirom, na konci prveho trimestra a vsetko je aj bolo ok, farbim vlasy pravidelne, bola som aj v tretom trimestri tesne pred porodom, nemala som ziadnu alergicku reakciu nikdy, ani pocas tehotenstva🙂
Kludne sa porad vopred s kadernickou, mne povedala, ze dnesne farby su setrne, a melir mi aj tak nedava ku pokozke hlavy, ale je tam nejaky odstup cize je to ok🙂
@kristie571 No ja keď som sa jej pýtala, tak povedala, že je to na mojom rozhodnutí, že niektoré sa farbia, niektoré nie. Uvidíme v piatok teda, lebo tiež neviem či komplet korienky, alebo len premelírovať.. Ďakujem za vaše skúsenosti 🙂
Vo vseobecnosti to bezpecne je. ALE! Dodrziavaj odporucania - alergicky test 24 h ( telo sa meni a moze zareagovat inak ako zvycajne aj na dlho pouzivanu farbu) a samozrejme dobre vetrana miestnost a pod. A urcite odporucam aj dobre pozriet zlozenie. Prednedavnom sa dostali na trh stare sarze farby ( syoss a schwarzkopf) ktora mala v sebe este uz zakazanu latku, sposobujucu neplodnost. Ale nie je sa coho bat, len dodrz tie odporucania.
Ja velmi sediviem, farbim si vlasy raz mesacne a som tehotna 3x. Pocas tehotenstva som si stale farbila.
Vo vseobecnosti to bezpecne je. ALE! Dodrziavaj odporucania - alergicky test 24 h ( telo sa meni a moze zareagovat inak ako zvycajne aj na dlho pouzivanu farbu) a samozrejme dobre vetrana miestnost a pod. A urcite odporucam aj dobre pozriet zlozenie. Prednedavnom sa dostali na trh stare sarze farby ( syoss a schwarzkopf) ktora mala v sebe este uz zakazanu latku, sposobujucu neplodnost. Ale nie je sa coho bat, len dodrz tie odporucania.
Ja velmi sediviem, farbim si vlasy raz mesacne a som tehotna 3x. Pocas tehotenstva som si stale farbila.
@selena_luna Ďakujem 🙏
Ja som si nefarbila cele tehu😅vyzeralo to hrozne ale neriskovala som
Do 12tt by sa nemalo a potom uz ano. Pockala by som. Nejako okolo 16tt som nafarbila vlasy. Mam sediny a vyrazne po prvom porode
Ano, je to bezpecne.
@anonym_autor podla mna nie je bezpecne. Vela zien po farbeni vlasov zahadne potratilo🥹 myslim, ze aj tu je ontom debata... A mnojo zien zas v poriadku... ja osobne by som to ale neriskovala 🙂 babatko je dolezitejsie ako vlasy. Aspon ten prvy trimeste, kedy je vsetko velmi citlive 🙏

Je to bezpecne. Cele tehotenstvo som si farbila vlasy 🙂