Je bezpečné mať sex v tehotenstve?
Ahojte som 8 týždňov tehotna a moj manžel je už zúfalý 🥲🤣 ale ja sa bojim mať teraz s*x už sme dlho nemali ešte ked som ani nevedela ze som vtom tak sme nemali lebo my bolo strašne zle vzdy mi hovory ze sa mam spýtať lekara ale je mi trapne sa ho niečo také pýtať
Alebo je to normálne ako sa ho mam niečo take opýtať? 🥲
Vysukal ti mozog….hovori s mäkkým i (sloveso)
Ak nemas nejake krvacanie alebo ine komplikacie tak mozete.
A ak ani tu neveris tak jasne ze sa pytaj dr. Uplne normalna otazka. Bud ta upozorni alebo povie ze ziadny problem nevidi.
My sme zacali po prvej kontrole, kde bolo vsetko ok, viem, ze v niektorych pripadoch sa zakazuje tak som chcela mat istotu, ze to bude bezpecne.
@seyran24 Ja vždy hovorím, že aj na tehotenstvo by niektoré páry mali mať psychologické testy.
Pozerá sa ti medzi nohy ale na sex je trápne sa ho opýtať,sexuj o dušu aj ďalej
pre niektorých ani mimo neho
Opytaj sa dr. Su zeny, kt. Maju problemove tehotenstvo, tak tam jasne su obmedzenia….ak si ok a chces dobre, ak nemas chut, tak to si uz musite vy doma vyriesit, su pocas tehu rozne situacie
Ak nemas problem, je to bezpecne.
Ale neviem co bude robit manzel ked je zufaly po par tyzdnoch, ak budes mat rizikove tehotenstvo, velke brucho, sestonedelie ci nedostatok casu a chuti kvoli babatku...
Ak nemas problem, je to bezpecne.
Ale neviem co bude robit manzel ked je zufaly po par tyzdnoch, ak budes mat rizikove tehotenstvo, velke brucho, sestonedelie ci nedostatok casu a chuti kvoli babatku...
@anonym_5e4811 Co bude robit ? Napriklad si najde utesitelku inde. Vid nedavna diskusia tu.
Ale však ak ty nechceš klasiku, tak mu urob orál a je. Ono samotný sex nie je problém. Ale napríklad čo viem,tak vo vyššom štádiu spermie môžu urýchliť pôrod. Ďalej ak je rizikové tehotenstvo, žena sa skoro otvára, krváca atď.sa tiež neodporúča.
Vysukal ti mozog….hovori s mäkkým i (sloveso)
@anonym_37f89b
@anonym_37f89b akoze važne? Otras
@anonym_37f89b
@seyran24 otras je ,ked napises hovorí s tvrdym y 😬
@anonym_37f89b
@seyran24 veru otras, slovesa sú kolesa ….to sa učia deti v 2. ročníku
@anonym_4b0ae8 Tak som spravila pár chýb 🤷♀️ a čo? Ideš tu riešiť take zbytočnosti?
@seyran24 par chyb? Ved nemas zakladne vzdelanie. Nemala by si mat ani sex 😄
clovek, ktory nevie normalne napisat slovo sex a hanbi sa na normalny problem opytat gynekologa asi velmi nesexoval ani pred tehotenstvom, takze manzel nebude nejako zhyckany
Ak je vsetko v poriadku ,mozete . Samozrejme jemne ,ziadne akrobacie a neviem co este . Ak sa,ale necitis ,nesil to . Skuste ,uvidis .
Dr sa opytat mozes ,nato tam je 🙂. Ale ak by bolo nieco zle ,sam by ti zakazal .
Ako sa máš spýtať? Jednoducho. Pan dr.je všetko v poriadku? Alebo je bezpečné búchať hlavičku o hlavičku? 😂
Tak pokial nie su problemy nejake, tak sa nema co stat. Ja som mala chut...ale neskor to preslo vplyvom hormonov, potom stale nejake zapaly, liecba, no tazko. Teraz som v 37tt., som na 1 cm otvorena uz, kazdu chvilu mam stahy, krce, hlavne po veceroch, v noci ma to budi, chodim cikat aj 6x za noc, nespim aj do rana do tretej, no a navyse, som ako hroch, bolia ma krize. Uz nevladzem. Mala som zapal a antibiotika, takze nic nie je...Mna tiez zaraza, ze manzel je zufaly...nuz zufaly este len bude, v takom sestonedeli a mozno aj po nom, podla toho, ake babo bude. Lebo po porode je sex to posledne, na co zena mysli...🫣. Teda aspon ja som taka. Po prvom sme skusili daco az po 4 mesiacoch a bolo to bolestive, hruuuza...
Je ti trapne sa spytat gynekologa, ci mozes mat sex ? Co mas 15? A ked ti pozera medzi nohy, tak ti trapne nie je? Toto co su za myslienkove pochody 🤦 vsak si dospela zena, tak sa normalne spytaj, za normalnych okolnosti, ak nemas zdravotne problemy tak sexovat mozes
@seyran24 Spytaj sa lekara, urcite tam tuto otazku pocuje kazdu chvilu 🙂 Aj ja sama som sa na to pytala, kedze som mala v prvom trimestri nejake problemy. Je to uplne bezna vec, co sa riesi v tehotenstve.

cele tehotenstvo som presexovala, mala som velku chut