Je ešte šanca, že sa plod objaví?
Ahojte dievčatá. V diskusiách hľadám možné aj nemožné, no väčšina príspevkov je už dosť starých alebo sa prispievatelky nakoniec nevyjadrili ako to dopadlo. V pondelok som bola na prvom ultrazvuku na potvrdenie tehu. Podľa ms som bola 7+5 a podla ultrazvuku 6+6. Problém je ale ten že je na ňom iba gestacny vak bez plodu. V pondelok idem opäť na kontrolu. Myslite ze sa plod môže ešte objaviť? To čakanie ma ubija 😔ďakujem vopred za vaše skúsenosti

@tina2213 Ahoj, bola som na tom podobne, MS meškalo týždeň a na sono nič, išla som O týždeň a len vačok a potom až O ďalší týždeň už bilo srdiečko. Keď sme to s lekárom rátali, tak som mala byť už v 9tt a bola som len V 7tt. Ovuláciu som mala až na 35 deň!!!!! Teraz som cca 13 tt, tak dúfam že to naozaj už dobre dopadne, pretože v októbri sme prišli O babatko v 39tt tehu 😔
Verím, že si nervózna, ale musíš vydržať a veriť, tiež som bola ako na ihlách....☺
Ahojte. Píšem len pre info ak niekto bude mať v budúcnosti podobný problém, pretože väčšina v skupinách nepíše ako to dopadlo. Dnes som sa po dlhom týždni dočkala kontroly a teda dostala som papier na kyretaz. Koniec 9 týždňa podľa ms a plod nikde.
@tina2213 😞 to ma mrzi
@tina2213 je mi to ľúto. Je to smutné.. A aj ešte dlho to smutné bude. Tiež som sa nikde potom nedocitala, ako baby dopadli. Takže som tiež verila do poslednej chvíle.
@tina2213 je mi to luto, drzim palce aby o par mesiacov boli lepsie spravy. Ja som bola na kyretazi vo februari a dnes sa uz mesiac tesime opat, verim ze tentokrat so stastnym koncom 🙂
@tina2213 je mi to ľúto, držím prsty na budúce to už určite vyjde ver daj si len kratucku pauzu a skusajte ďalej budem držať silno prsty
@katie253 áno pravidelne každých 28 dní. 😔 čo sa týka ovulácie to nejak nesledujem takže neviem kedy bola.. Tak ale pri pravidelnom cykle ma byt v polovici cyklu takže posunuta pravdepodobne nebola. A ešte aj test som robila 4 dni pred očakávanou MS a bol pozitívny už vtedy.
tya12
•
Dnes o 13:43
Dievčatá, aj ja mám podobnú skúsenosť práve teraz..
Podľa posl.menštr.by som mala byť koniec 7tt, lekárka mi povedala že je vidieť iba prázdny vačok a aj tak je menší ako by mal byť , lekárka uviedla že skôr 6tt.
Príznaky tehotenstva nemám žiadne. Zrazu sa vytratili..
Dnes som musela opäť k dr., pritom som bola pred 4-mi dňami nakoľko som začala čoraz viac špiniť..
Dr.mi povedala ,že za tie 4dni sa v podstate nič nezmenilo stále embryo nevidieť , dala mi ďalšiu kontrolu o týždeň a ak stále nebude vidieť plod - kyretáž.. 😞
Lekárka tvrdí , že pokiaľ je špinenie hnedé to nevadí.., ale pokiaľ bude jasno červená krv hneď nemocnica ..
Dievčatá, myslíte že je tam ešte nejaká šanca?
Je to celé divné, človek nevie na čom je.. 😞
A tá neistota je niečo hrozné.
Držím všetkým tehotným , ktoré zažívajú niečo podobné ako ja silno prsty..
@tina2213 ka som to mala a bola to anembryomola,uvidis,mozne je vsetko
@tya12 ak ti vymizli priznaky zak asi jebto anembryomola,ja presne som to take msla,ze zrazi ako keby som sni tehu nebola sle neboj sa este otehotnies ja uz 3deti mam;)) a to behom 4r
@tya12 ak ti môžem poradiť, pokial to bude naďalej take male a budeš dokonca špiniť, nechod na kyret, je to v tomto prípade naozaj nepotrebný zákrok a zbytočný zasah👍 nechaj nech to vyjde samo, bude to bežná, možno trosku silnejšia menstruacia a hlavne sa môžete hneď po nej snažiť.
@luckamjar presne, tiež u mňa to šlo samo
Tak dievčatá už aj ja si naozaj pomaly , ale isto začínam uvedomovať že asi z tehu fakt nič nebude.
Dnes som musela utekať do nemocnice pre krvácanie (už červené) ..
Lekárka pri vyšetrovaní potvrdila to isté čo aj moja dr
Prázdny vačok bez plodu, ale že keď chcem dať tomu poslednú šancu mám sa snažiť vydržať do 5.8.co mám termín u svojej dr.
Dostala som inj.a tbl.domov na zastavenie krvácania.
Paráda je neskoro večer , krvácanie prestáva ale prišli kŕče niečo ako pri menzese..
Noo uvidíme , ako to bude celé pokračovať :(
Mala ste aj vy niektorá podobné skúsenosti?
@tya12 držím prsty čo má byť bzde pamätaj ak to malo byť zlé odíde samé a príde neboj ak to má byť zabojuje uvidíš ver a mysli pozitívne, držím prsty silno
@tya12 ahoj áno ja u mna
To bola anembryomola :( a aby nebolo malo tak sa mi potom aj spravila cysta koli ktorej teraz nemôžem otehotniet 😪 najskor som mala tabletky na zastavenie krvácania potom tabletky na vyvolanie krvácania ( samocistenie ) No a z tychto všetkých zmien hormónov sa mi spravila cysta . Keby aspoň bola zmizla po prvej ms ale nie drží sa ma ako kliešť . Smaozrejme toto nebude tvoj prípad a určite ta nechcem vystrašiť a zázraky sa deju 🥰 tak držím silno palce !
@bobricek1979 , ďakujem veľmi krásne za povzbudenie ;)
Zatiaľ sa aj tak snažím fungovať ;)
@tya12 výborne
💕
@kikaaa444 ja som mala cystu 2x3cm a otehotnela som. Behom tehotenstva sa vstrebala
Pri prvom som to mala podobne. Keď som podľa MS mala byť už takmer 8 tt, bolo na sone vidno len veľký gestačný vak, odpovedajúci tt, ale mimi nikde, tak ma poslali do nemocnice, že ide o MA. V nemocke zistili, že sú vaky dokonca dva, ale oba prázdne. Aj hcg odpovedalo týždňu a dvojčatám. Druhý deň som začala špiniť a už som sa zmierovala s najhorším, keď v tom na sone v kútiku jedného vaku začalo niečo blikať. Druhý vak sa pomaly scvrkával. O dva dni už vyliezla aj malinká fazuľka s jasne blikajúcim srdiečkom. Krv na hcg mi brali každý druhý deň a tá krásne stúpala. Napokon sa ultrazvukom zistilo, že som mala ovu posunutú o dobré 2 týždne, fazuľka tomu odpovedala. Pôvodný TP mi z 18.6. posunuli na 1.7. A z tejtp tajnostkárky je dnes už 12 ročná slečna.

@tina2213 ahoj... toto nie je MA ale anembryola. Šanca, že sa,objaví je ak si mala posunutu ovulaciu.....odporúčam dr s výborným sonom... skús nejaké repro centrum.....