Je možné vidieť plod za týždeň?
Ahojte, viete mi poradiť?
Na prvej kontrole u gynekológa som bola na začiatku 5 týždňa. Videl maly gestacny vak. Prišla som skoro na kontrolu kvôli spineniu. Nezdalo sa mu že vidí len vak. Poslala ma domov a o týždeň kontrola zas. To bol rozmedzie podľa poslednej menštruácie 6-7. Videl opäť len vak ale zväčšený. Teraz idem zas na kontrolu s týždňovým rozostupom. Povedal že keď neuvidí nič zas že mi stanoví diagnózu zamlcany potrat alebo mimomaternicové tehotenstvo. Je možné že teraz za ten týždeň tam už uvidíme niečo ? Za taký krátky čas môže narásť už tak že uvidí malý plodik? Ďakujem
drzim silno.
@majamat ďakujem 🌷❤️je to asi posledné sono pred tým než to zhodnotí ako anembryolu .. tak verím že sa ukáže bábätko ❤️
myslim na teba, je to strasne, takato neistota
@majamat áno kiež by už bol zajtrajšok. Veľmi verím že sa potešíme a že všetko bude dobré 🙏🌷
daj potom vediet
@majamat ďakujem všetkým čo na mňa mysleli. Hcg začalo klesať, minulý štvrtok bolo 5000 , včerajšie hodnoty už len 4800. Dr stále na sone nevidela nič a povedala že už nie je na čo čakať. Rozhodli sme sa že skúsime vyčistenie doma. Takže vysadim lieky a čakám kým sa rozkrvacam. Zajtra idem na ďalší odber hcg. Povedala že už hocijako by bola posunutá ovulácia,už tam malo niečo byť. Je mi to ľúto,dúfam že ak niekto Niekedy do tento diskusie zablúdi,jeho príbeh skončí inak a malý zázrak sa objaví 🙏🧡
to mi je luto. 😢
@majamat žiaľ, útechou je aspoň že vak je prázdny a neprisla som reálne o už rastúce bábätko 😥
a hlavne ze to nie je mimomaternicove. takto to bude jednoduchsie.
ja som mala 1x MA,a le to uz bolo v 13tt. no co uz. nic nenarobime. babo muselo byt poskodene, ked sa prestalo u mna vyvijat.
Och mrzi ma to velmi. Ale ano, vyborna sprava je ze sa vylucilo mimomaternicove. Verim ze sa coskoro dockas zdraveho duhoveho babatka.
@selena_luna ďakujem vám 🙏❤️
@majamat mrzí ma tvoja strata. 😥 Dúfam že aj tebe sa podarí splniť to po čom túžiš ❤️🙏
si zlata, dalujem, uz je to davno. po MA sa nam uz dalsie babo nepodarilo, mam vela rokov a navyse som po odobrati maternice. cize uz nic. mame jedinacika.

@7tinka7 ahoj dnes som bola na odber krvi kvôli hcg. Zajtra budú výsledky a budú robiť aj sono
Prosím držte vsetky palce 🧡🙏 aby sa bábätko ukázalo