icon

Je normálne mať napnuté brucho pri upratovaní?

kikadada
Dnes o 10:07

Ahojte. Som v prvom trimestri a neviem či ste aj vy tak mali pri upratovaní hlavne keď vysávam tak mám napnuté brušné svaly-napnuté brucho. (Nemám rada neporiadok) Neviem či je to normálne mám obavy som cca v 6 týždni tehotenstva. V roku 2024 som mala umlčaný potrat tak už mám obavy. Ďakujem

anonym_43d36a
Dnes o 10:41

v 6t znamena, že ti meška 2t menštruacia? a máš pocit napnuteho brucha? zvlastne...

anonym_f36480
Dnes o 10:44
@anonym_43d36a

v 6t znamena, že ti meška 2t menštruacia? a máš pocit napnuteho brucha? zvlastne...

@anonym_43d36a urcite jej tvrdne brusko a citi uz pohyby...

januska12323
Dnes o 10:47

Akurát si sa mohla preťažiť, s tehotenstvom to ešte nesúvisí.

anonym_c7fcf4
Dnes o 10:58

Zase Vam je nieco smiesne? Je uplne normalne mat pocit napnuteho brucha v zaciatkoch tehotenstva, mala som to pri vsetkych 4 detoch. Vazy a vsetky tkaniva zacinaju rast, niekto to citi viac, niekto menej. Ak Ti je to neprijemne, tak si oddychni, je to normalne a stat sa kvoli upratovaniu fakt nema co.

kikadada
autor
Dnes o 11:09
@anonym_43d36a

@anonym_43d36a som v šiestom týždni doktor mi vravel....a áno napnuté brušné svaly, čo je na tom zvláštne nechápem? Akoby preťažené brucho

anonym_970cc8
Dnes o 11:11
@anonym_c7fcf4

Zase Vam je nieco smiesne? Je uplne normalne mat pocit napnuteho brucha v zaciatkoch tehotenstva, mala som to pri vsetkych 4 detoch. Vazy a vsetky tkaniva zacinaju rast, niekto to citi viac, niekto menej. Ak Ti je to neprijemne, tak si oddychni, je to normalne a stat sa kvoli upratovaniu fakt nema co.

@anonym_c7fcf4 takýto pocit napnuteho brucha si mala aj neskôr než v začiatkoch tehu? Ja som už v 9m a čím ďalej hroší ten pocit napnutia, samozrejme brucho je už o dosť väčšie ako na začiatku, skôr veľa krát sa cítim nepríjemne taká tazoba na bruchu ako keby mám pruh take napnutie

anonym_43d36a
Dnes o 11:20
@kikadada

@anonym_43d36a som v šiestom týždni doktor mi vravel....a áno napnuté brušné svaly, čo je na tom zvláštne nechápem? Akoby preťažené brucho

@kikadada tak oddychuj ked citiš že je niečo zle 😨

kikadada
autor
Dnes o 11:56
@anonym_970cc8

@anonym_c7fcf4 takýto pocit napnuteho brucha si mala aj neskôr než v začiatkoch tehu? Ja som už v 9m a čím ďalej hroší ten pocit napnutia, samozrejme brucho je už o dosť väčšie ako na začiatku, skôr veľa krát sa cítim nepríjemne taká tazoba na bruchu ako keby mám pruh take napnutie

@anonym_970cc8 nie nemala len ako som tehotná...zvláštne